Повезане вести
Небојша Јовановић, бивши одборник са листе СНС: Нисам могао да поднесем да у Крагујевцу неко студенте назива „нацистима”
Глас Шумадије пре 23 дана
Да ли сте чули негде у свету да се у некој држави власт на такав начин опходи и обраћа према свом народу? За мене ниједан нормалан човек, разуман човек, не може то да прихвати и да буде део тога, каже за Данас Небојша Јовановић… »
Одборник у Крагујевцу напустио СНС
Нова пре 23 дана
Да ли сте чули негде у свету да се у некој држави власт на такав начин опходи и обраћа према свом народу? За мене ниједан нормалан човек, разуман човек, не може то да прихвати и да буде део тога, каже за Данас Небојша Јовановић… »
Одборник СНС-а прешао у опозицију: Нисам могао да поднесем да у Крагујевцу неко студенте назива „нацистима”
Данас пре 23 дана
Вести дана »
Вучић од сутра у дводневној посети Азербејџану где ће учествовати на Светском урбаном форуму
Данас пре 8 сатијош 1 повезана