Повезане вести
Амбасадор САД при НАТО-у упозорио Вучића да стратешки правац Србије мора да буде усклађен са Западом
Слободна Европа пре 30 дана
Амбасадор Сједињених Америчких Држава (САД) при НАТО-у Метју Витакер (Маттхев Вхитакер) поручио је да Србија треба да се уздржи од одбрамбене и безбедносне сарадње са непоузданим партнерима, те да стратешки правац земље мора… »
Амбасадор САД при НАТО: Рекао сам Вучићу да стратешки правац Србије мора да буде усклађен са Западом
Н1 Инфо пре 29 дана
Амбасадор САД при НАТО-у Метју Витакер објавио је данас да је председнику Александру Вучићу јасно рекао да Србија треба да се уздржи од одбрамбене и безбедносне сарадње са непоузданим партнерима и да стратешки правац земље мора… »
Амбасадор САД при НАТО: Рекао сам Вучићу да стратешки правац Србије мора да буде усклађен са Западом
Бета пре 29 дана
Амбасадор САД при НАТО-у Метју Витакер објавио је да је председнику Александру Вучићу јасно рекао да Србија треба да се уздржи од одбрамбене и безбедносне сарадње са непоузданим партнерима и да стратешки правац земље мора бити… »
Сербиан Невс Медиа пре 29 дана
Амбасадор САД при НАТО-у Метју Витакер објавио је да је председнику Александру Вучићу јасно рекао да Србија треба да се уздржи од одбрамбене и безбедносне сарадње са непоузданим партнерима и да стратешки правац земље мора бити… »
Право у центар пре 29 дана
Радио сто плус пре 29 дана
Поводом јучерашњег разговора у Београду, Витакер је на Иксу написао да је имао конструктиван састанак са Вучићем о покретању нове ере у односима САД и Србије. “Ценимо улогу Србије у регионалној стабилности и радујемо се… »
Вучић са амбасадором САД при НАТО: Радујемо се заједничкој вежби у мају
Нова пре 29 дана
Амбасада Сједињених Америчких Држава у Београду, објавила је да се председник Србије Александар Вучић састао са амбасадором САД при НАТО-у Метјуом Витакером. "Конструктиван састанак између амбасадора САД при НАТО-у Метјуа… »
Огласила се Амбасада САД о састанку Витакера и Вучића: Амбасадор је био јасан
Данас пре 29 дана
Амбасада САД у Београду огласила се данас саопштењем о састанку Метјуа Витакера, америчког амасадора при НАТО, и Александра Вучића, председника Србије. У објави Амбасаде САД на мрежи Икс пише да је амбасадор Витакер током… »
Вести дана »
У Србији нестабилно време уз повремене пљускове, грмљавину, град и јак ветар, у Војводини претежено сунчано
РТВ пре 6 сатијош 4 повезане
МОЛ о НИС-у: Ушли смо у завршну фазу веома сложених преговора, усаглашавање у наредним недељама
РТС пре 4 минутајош 3 повезане