Povezane vesti
Ambasador SAD pri NATO-u upozorio Vučića da strateški pravac Srbije mora da bude usklađen sa Zapadom
Slobodna Evropa pre 8 sati
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država (SAD) pri NATO-u Metju Vitaker (Matthew Whitaker) poručio je da Srbija treba da se uzdrži od odbrambene i bezbednosne saradnje sa nepouzdanim partnerima, te da strateški pravac zemlje mora biti usklađen sa Zapadom… »
Ambasador SAD pri NATO: Rekao sam Vučiću da strateški pravac Srbije mora da bude usklađen sa Zapadom
N1 Info pre 9 sati
Ambasador SAD pri NATO-u Metju Vitaker objavio je danas da je predsedniku Aleksandru Vučiću jasno rekao da Srbija treba da se uzdrži od odbrambene i bezbednosne saradnje sa nepouzdanim partnerima i da strateški pravac zemlje mora biti usklađen sa… »
Ambasador SAD pri NATO: Rekao sam Vučiću da strateški pravac Srbije mora da bude usklađen sa Zapadom
Beta pre 9 sati
Ambasador SAD pri NATO-u Metju Vitaker objavio je da je predsedniku Aleksandru Vučiću jasno rekao da Srbija treba da se uzdrži od odbrambene i bezbednosne saradnje sa nepouzdanim partnerima i da strateški pravac zemlje mora biti usklađen sa Zapadom… »
Serbian News Media pre 9 sati
Ambasador SAD pri NATO-u Metju Vitaker objavio je da je predsedniku Aleksandru Vučiću jasno rekao da Srbija treba da se uzdrži od odbrambene i bezbednosne saradnje sa nepouzdanim partnerima i da strateški pravac zemlje mora biti usklađen sa Zapadom… »
Pravo u centar pre 9 sati
Radio sto plus pre 9 sati
Povodom jučerašnjeg razgovora u Beogradu, Vitaker je na Iksu napisao da je imao konstruktivan sastanak sa Vučićem o pokretanju nove ere u odnosima SAD i Srbije. “Cenimo ulogu Srbije u regionalnoj stabilnosti i radujemo se zajedničkoj vežbi Srbije i… »
Vučić sa ambasadorom SAD pri NATO: Radujemo se zajedničkoj vežbi u maju
Nova pre 13 sati
Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, objavila je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao sa ambasadorom SAD pri NATO-u Metjuom Vitakerom. "Konstruktivan sastanak između ambasadora SAD pri NATO-u Metjua Vitakera i predsednika Vučića o… »
Oglasila se Ambasada SAD o sastanku Vitakera i Vučića: Ambasador je bio jasan
Danas pre 17 sati
Ambasada SAD u Beogradu oglasila se danas saopštenjem o sastanku Metjua Vitakera, američkog amasadora pri NATO, i Aleksandra Vučića, predsednika Srbije. U objavi Ambasade SAD na mreži Iks piše da je ambasador Vitaker tokom razgovora bio jasan kad je reč… »
Vesti dana »
Danas sunčano i toplo, na istoku sa vetrom: Najviša dnevna do 22 °C
Telegraf pre 39 minutajoš 4 povezane
Ministarka Paunović potpisala ugovore o dodeli sredstava za unapređenje infrastrukture i javnih usluga u 30 lokalnih samouprava
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana
Srbin ispisao nove stranice istorije NBA lige, Darko uradio nešto što nije niko za 80 godina!
Telegraf pre 1 satjoš 2 povezane
Novi sporazum Velike Britanije i Francuske radi smanjenja broja migranata koji prelaze Lamanš
Danas pre 10 satijoš 1 povezana