Povezane vesti
"Ovde sam radila za crkavicu, tamo sam kupila stan." Otišla sa Balkana u Nemačku, njena ispovest zapalila region, ovo je njena…
Kurir 23.04.2026
Odlazak u inostranstvo za mnoge sa Balkana nije samo promena adrese, već prekretnica koja menja čitav život. U potrazi za boljim uslovima za život, većim poštovanjem i sigurnijom budućnošću, hiljade ljudi svake godine pakuje kofere i kreće u nepoznato… »
"Tamo sam radila za crkavicu, a ovde živim kao gospođa!" Ispovest koja je zapalila Balkan: Otišla u Nemačku pa za par godina…
Blic 23.04.2026
Jedna žena iz Hrvatske podelila je svoju priču o uspehu u Nemačkoj i kako je nakon ponižavajućih uslova rada u domovini pronašla dostojanstvo i slobodu Ona je kroz naporan rad uspela da izgradi karijeru i kupi stan u Hrvatskoj bez kredita Odlazak u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 62 povezane
Minić: Aktivisti liste "Studenti pobeđuju" mogu da održe skup uz prethodno odobrenje
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 48 povezanih
Tramp i Si na čajanci u Beloj kući! Predsednik Kine se zahvalio za "najviše počasti i najpedantnije pripreme", pozvao predsednika SAD i Melaniju u posetu (foto)
Kurir pre 4 minutajoš 61 povezana
Cene goriva miruju narednih nedelju dana: Dizel i benzin ostaju na istom nivou (GRAFIKA)
Insajder pre 4 satijoš 29 povezanih