Povezane vesti

"Tukao me, ali sam trpela jer sam ga volela": Naša pevačica prošla kroz pakao u braku, progovorila o svemu

"Tukao me, ali sam trpela jer sam ga volela": Naša pevačica prošla kroz pakao u braku, progovorila o svemu

Mondo pre 8 sati
Snežana Jovanović Šikica govorila je o stavičnom nasilju koje je trpela od strane svog bivšeg muža. Ipak, pevačica nikada nije pokušavala da se suprotstavi svom partneru. Nasilje se dešavalo i u javnosti, te se Šikica prisetila situacije kada ju je… »
"Tukao me je, nisam se protivila, to je ljubav" Bolna ispovest srpske pevačice koja je trpela nasilje u braku: Muž mi je…

"Tukao me je, nisam se protivila, to je ljubav" Bolna ispovest srpske pevačice koja je trpela nasilje u braku: Muž mi je…

Kurir pre 9 sati
Snežana Jovanović Šikica progovorila je o tome kako je trpela nasilje od svog bivšeg spruga. Pevačica je istakla da se ona njemu nije nikada suprodstavila jer je bilo očigledno da je jači od nje. Šikica kaže da se događalo da je šutira ispod stola u… »
"On me udari, normalno, nisam se protivila." Pevačica šokirala javnost: "Muž je gazda, ćutim kad me grdi"

"On me udari, normalno, nisam se protivila." Pevačica šokirala javnost: "Muž je gazda, ćutim kad me grdi"

Blic pre 11 sati
Opisala je i loše odnose sa suprugovom porodicom, navodeći da je svekar pokušao da je pregazi kombijem. Nakon incidenta sa svekrom, odnosi su se poboljšali, ali sa svekrvom nije razgovarala do njene smrti. Snežana Jovanović Šikica u svojoj potresnoj… »

Vesti dana »