Povezane vesti
"Pričala je da je moj dečko klinja, sad vidimo i zašto!" Ena Čolić urnisala Sofiju zbog afere sa čovekom od 70 godina: "Terzu…
Blic pre 24 dana
Sofijina majka Brankica branila je kćerku tvrdeći da su snimci namešteni putem veštačke inteligencije, što je Ena prokomentarisala sa nevericom. Ena je uživo saznala da je Dane zaprosio Sofiju, što ju je potpuno šokiralo i zaključila da Sofija ne dobija… »
"Biće haos, zapamtite moje reči" Prvo oglašavanje Daneta (70), otkrio šok detalje afere sa Sofijom Janićijević: Sa njenom…
Kurir pre 24 dana
Afera između učesnice " Zadruge 9 Elite" Sofije Janićijević i 70-godišnjeg Daneta Angelovskog iz Severne Makedonije ne prestaje da šokira javnost, a sada se on oglasio za domaće medije. Sofija je priznala da je od njega dobijala ogroman novac i skupocene… »
"Biće haos, zapamtite moje reči" oglasio se Dane (70) i otkrio šok detalje afere sa Sofijom Janićijević: "Sa njenom majkom sam…
Blic pre 24 dana
Dane tvrdi da joj je finansirao renoviranje kuće i kupovinu garderobe, ističući njihovu bliskost i komunikaciju oko ličnih detalja. Brankica Janićijević, Sofijina majka, tvrdi da je Dane samo fan njene ćerke i da nije bilo ništa intimno između njih… »
Terza brutalno preti Danetu (70): "Ja sam kriv, trebalo je da mu uzme pola miliona"! Brani Sofiju, a ona poručuje: Uradila bih…
Kurir pre 24 dana
U javnost je isplivao neverovatan snimak na kojem se vidi kako rijaliti učesnica Elite 9, Sofija Janićijević ljubi sa Danetom koji, podsećamo, ima 70 godina. Danas je na imanju u Šimanovcima snimana emisija "Pitanje gledalaca", a tom prilikom, stiglo je… »
Terza preti danetu (70) i brani Sofiju Janićijević: Šokirao izjavom: "Ja sam kriv, trebala je da mu uzme pola miliona"
Blic pre 24 dana
Isplivao je snimak na kojem se vidi kako Sofija i Dane razmenjuju poljubac na ulici. Majka Sofije, Brankica, ističe da je upoznala Daneta i da je on samo fan, negirajući bilo kakvu emotivnu vezu. U javnosti se pojavio šok snimak na kojem se učesnica… »
Vesti dana »
Vladimir Paskaljević o Koraksu: Bio je genije, davao je nadu i nama koji smo otišli odavde, a sarađivao sam s njim u dokumentarcu koji će biti prikazan na Beldocsu
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Vojvodina će imati priliku da obezbedi drugo mesto: Čukarički i Partizan odigrali bez golova
Danas pre 4 satijoš 1 povezana