Povezane vesti

"Biće haos, zapamtite moje reči" Prvo oglašavanje Daneta (70), otkrio šok detalje afere sa Sofijom Janićijević: Sa njenom…

"Biće haos, zapamtite moje reči" Prvo oglašavanje Daneta (70), otkrio šok detalje afere sa Sofijom Janićijević: Sa njenom…

Kurir pre 1 sat
Afera između učesnice " Zadruge 9 Elite" Sofije Janićijević i 70-godišnjeg Daneta Angelovskog iz Severne Makedonije ne prestaje da šokira javnost, a sada se on oglasio za domaće medije. Sofija je priznala da je od njega dobijala ogroman novac i skupocene… »
"Biće haos, zapamtite moje reči" oglasio se Dane (70) i otkrio šok detalje afere sa Sofijom Janićijević: "Sa njenom majkom sam…

"Biće haos, zapamtite moje reči" oglasio se Dane (70) i otkrio šok detalje afere sa Sofijom Janićijević: "Sa njenom majkom sam…

Blic pre 2 sata
Dane tvrdi da joj je finansirao renoviranje kuće i kupovinu garderobe, ističući njihovu bliskost i komunikaciju oko ličnih detalja. Brankica Janićijević, Sofijina majka, tvrdi da je Dane samo fan njene ćerke i da nije bilo ništa intimno između njih… »
Terza brutalno preti Danetu (70): "Ja sam kriv, trebalo je da mu uzme pola miliona"! Brani Sofiju, a ona poručuje: Uradila bih…

Terza brutalno preti Danetu (70): "Ja sam kriv, trebalo je da mu uzme pola miliona"! Brani Sofiju, a ona poručuje: Uradila bih…

Kurir pre 2 sata
U javnost je isplivao neverovatan snimak na kojem se vidi kako rijaliti učesnica Elite 9, Sofija Janićijević ljubi sa Danetom koji, podsećamo, ima 70 godina. Danas je na imanju u Šimanovcima snimana emisija "Pitanje gledalaca", a tom prilikom, stiglo je… »
Terza preti danetu (70) i brani Sofiju Janićijević: Šokirao izjavom: "Ja sam kriv, trebala je da mu uzme pola miliona"

Terza preti danetu (70) i brani Sofiju Janićijević: Šokirao izjavom: "Ja sam kriv, trebala je da mu uzme pola miliona"

Blic pre 2 sata
Isplivao je snimak na kojem se vidi kako Sofija i Dane razmenjuju poljubac na ulici. Majka Sofije, Brankica, ističe da je upoznala Daneta i da je on samo fan, negirajući bilo kakvu emotivnu vezu. U javnosti se pojavio šok snimak na kojem se učesnica… »

Vesti dana »