Povezane vesti

Peter Sijarto teško bolestan

Peter Sijarto teško bolestan

B92 pre 1 dan
Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova Mađarske u vladi odlazećeg premijera Viktora Orbana, bori se sa teškom bolešću. "Prošle godine mi je dijagnostikovana bolest koju, ako bi nekome rekli u lice, ne bi želeo da čuje", rekao je sa neočekivanom… »
Sijarto: Uvredljivo je i pomisliti da nas Rusi bilo čime drže u šaci

Politika pre 6 sati
Peter Sijarto je ocenio da je izborni rezultat u skladu sa interesima Ukrajine i skladu sa voljom Zelenskog. BUDIMPEŠTA – Odlazeći ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je danas da smatra uvredljivim i samu pretpostavku da bi Rusija… »
Peter Sijarto se bori s teškom bolešću: Imao tri operacije, još nije odlučio da li će nastaviti da se bavi politikom - pitaju…

Peter Sijarto se bori s teškom bolešću: Imao tri operacije, još nije odlučio da li će nastaviti da se bavi politikom - pitaju…

Kurir pre 8 sati
Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova Mađarske u vladi odlazećeg premijera Viktora Orbana, bori se sa teškom bolešću. - Prošle godine mi je dijagnostikovana bolest koju, ako bi nekome rekli u lice, ne bi želeo da čuje - rekao je sa neočekivanom… »
Peter Sijarto teško bolestan, imao tri operacije: Za to niko ne bi želeo da čuje

Peter Sijarto teško bolestan, imao tri operacije: Za to niko ne bi želeo da čuje

Večernje novosti pre 8 sati
PETER Sijarto, ministar spoljnih poslova Mađarske u vladi odlazećeg premijera Viktora Orbana, bori se sa teškom bolešću. Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ - Prošle godine mi je dijagnostikovana bolest koju, ako bi nekome rekli u lice, ne bi želeo da čuje -… »

RTV pre 9 sati
BUDIMPEŠTA - Odlazeći ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je danas da smatra uvredljivim i samu pretpostavku da bi Rusija mogla da ima kompromitujući materijal protiv njega ili odlazećeg premijera Viktora Orbana. "Veoma je uvredljivo… »
Peter Sijarto teško bolestan: Imao tri operacije: "Za to niko ne bi želeo da čuje"

Peter Sijarto teško bolestan: Imao tri operacije: "Za to niko ne bi želeo da čuje"

Blic pre 9 sati
Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova Mađarske, bori se sa teškom bolešću O svemu nije javno govorio, želeći da privatnu borbu ne pokazuje u javnosti i na poslu Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova Mađarske u vladi odlazećeg premijera Viktora… »
Peter Sijarto se bori sa teškom bolešću Ministar otkrio kroz šta prolazi: „Najskuplje je izgubljeno vreme“

Peter Sijarto se bori sa teškom bolešću Ministar otkrio kroz šta prolazi: „Najskuplje je izgubljeno vreme“

Dnevnik pre 9 sati
Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova Mađarske u vladi odlazelećg premijera Viktora Orbana, bori se sa teškom bolešću. Sijarto je medijima priznao da vodi tešku bitku sa strašnom bolešću koja napada njegovo telo i čini sve što može da iz te bitke… »
Sijarto: "Uvredljivo je i pomisliti da me Rusi bilo čime drže u šaci"

Sijarto: "Uvredljivo je i pomisliti da me Rusi bilo čime drže u šaci"

B92 pre 9 sati
Odlazeći ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je danas da smatra uvredljivim i samu pretpostavku da bi Rusija mogla da ima kompromitujući materijal protiv njega ili odlazećeg premijera Viktora Orbana. "Veoma je uvredljivo tvrditi da… »
Peter Sijarto teško bolestan: "Najskuplje vreme je izgubljeno vreme"

Peter Sijarto teško bolestan: "Najskuplje vreme je izgubljeno vreme"

Telegraf pre 10 sati
Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova Mađarske u vladi odlazelećg premijera Viktora Orbana, bori se sa teškom bolešću. Sijarto je medijima priznao da vodi tešku bitku sa strašnom bolešću koja napada njegovo telo i čini sve što može da iz te bitke… »

Vesti dana »