Povezane vesti
Gašić i Mojsilović priredili prijem povodom Dana Vojske Srbije
Euronews 23.04.2026
Ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović priredili su svečani prijem povodom Dana Vojske Srbije, a resorni ministar poručio je da je Vojska Srbije oduvek bila više od oružane sile, bila je oslonac… »
RTS 23.04.2026
Ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović priredili su svečani prijem povodom Dana Vojske Srbije, a resorni ministar poručio je da je Vojska Srbije oduvek bila više od oružane sile, bila je oslonac… »
RTV 23.04.2026
BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović priredili su svečani prijem povodom Dana Vojske Srbije, a resorni ministar poručio je da je Vojska Srbije oduvek bila više od oružane sile, bila je… »
Vesti dana »
„Duboko me to boli, imam ideju za dalje“: Beker govorio o Đokovićevom porazu u Njujorku
Danas pre 22 minutajoš 55 povezanih
Tramp kazao kada će razgovarati sa Putinom: „Mogli bismo odmah ali…“
Danas pre 22 minutajoš 21 povezana
Sunčano i toplo, ali onda stiže promena vremena: Evo kada se očekuju kiša i pljuskovi
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih
Igi šokirao javnost zbog reči o Gruovoj pogibiji, njegova porodica se gasi? “Ne daju mi da usvojim dete”
Telegraf pre 12 minutajoš 19 povezanih
uživo Teheran preti novim ratnim strategijama, Tramp: Sukob sa Iranom neće trajati predugo
NIN pre 2 satajoš 20 povezanih