Povezane vesti
Obezbeđenje mi je kao porodica: Indira Radić o povratku sebi, novoj životnoj disciplini i iskustvu koje je sve promenilo (foto)…
Večernje novosti 24.04.2026
U VREMENU kada se estrada menja brže nego ikad, jedno ime Indire Radić ostaje stabilno, prepoznatljivo i dosledno. Folk zvezda koja je decenijama gradila karijeru bez skandala i naglih zaokreta, danas govori mirno, ali odlučno, o sebi, publici, planovima… »
"Pitali su me da li imam neprijatelje" Indira Radić otkrila da ima obezbeđenje zbog lične sigurnosti: Progovorila o Raletu i…
Kurir 24.04.2026
Indira Radić pred jučerašnji nastup govorila je za medije. Pevačica je odgovarala na razna pitanja novinara, pa je otkrila i da ima obezbeđenje, a dotakla se i zdravstvenog stanja Gorana Ratkovića Raleta, sa kojim je pevačica pre mnogo godina bila u… »
"Pitali su da li imam neprijatelje", Indira Radić o obezbeđenju koje je čuva 11 godina: "Imam ruku spasa"
Telegraf 24.04.2026
Pevačica Indira Radić govorila je o planovima za naredni period, promenama kroz koje prolazi, ali i o dešavanjima na estradi koja poslednjih dana izazivaju veliku pažnju. Indira se dotakla i zdravstvenog stanja dugogodišnjeg saradnika Gorana Ratkovića… »
"Imam obezbeđenje, pitali su me da li imamo neprijatelje" Indira Radić otkrila pravu istinu o momcima koji je čuvaju, pa…
Blic 24.04.2026
Naglasila je da želi da trenira, smrša i završi novi CD, a istakla je i promene frizure kao deo svog imidža. Radić je istakla važnost svog obezbeđenja koje je uz nju već 11 godina i smatra ih članovima porodice. Folk zvezda Indira Radić progovorila je o… »
Vesti dana »
Sedam linija gradskog prevoza menja trase zbog trke rekreativaca
Nedeljnik pre 15 minutajoš 15 povezanih
Požar još bukti na Suvoj planini, zaustavljeno širenje ka Bojaninim vodama
Niške vesti pre 40 minutajoš 14 povezanih
Američki pregovarači Vitkof i Kušner danas u Moskvi; SBU: Rusija će dobiti "bolan odgovor"
RTS pre 20 minutajoš 20 povezanih