Povezane vesti

"Pitali su me da li imam neprijatelje" Indira Radić otkrila da ima obezbeđenje zbog lične sigurnosti: Progovorila o Raletu i…

"Pitali su me da li imam neprijatelje" Indira Radić otkrila da ima obezbeđenje zbog lične sigurnosti: Progovorila o Raletu i…

Kurir pre 6 sati
Indira Radić pred jučerašnji nastup govorila je za medije. Pevačica je odgovarala na razna pitanja novinara, pa je otkrila i da ima obezbeđenje, a dotakla se i zdravstvenog stanja Gorana Ratkovića Raleta, sa kojim je pevačica pre mnogo godina bila u… »
"Pitali su da li imam neprijatelje", Indira Radić o obezbeđenju koje je čuva 11 godina: "Imam ruku spasa"

"Pitali su da li imam neprijatelje", Indira Radić o obezbeđenju koje je čuva 11 godina: "Imam ruku spasa"

Telegraf pre 8 sati
Pevačica Indira Radić govorila je o planovima za naredni period, promenama kroz koje prolazi, ali i o dešavanjima na estradi koja poslednjih dana izazivaju veliku pažnju. Indira se dotakla i zdravstvenog stanja dugogodišnjeg saradnika Gorana Ratkovića… »
"Imam obezbeđenje, pitali su me da li imamo neprijatelje" Indira Radić otkrila pravu istinu o momcima koji je čuvaju, pa…

"Imam obezbeđenje, pitali su me da li imamo neprijatelje" Indira Radić otkrila pravu istinu o momcima koji je čuvaju, pa…

Blic pre 16 sati
Naglasila je da želi da trenira, smrša i završi novi CD, a istakla je i promene frizure kao deo svog imidža. Radić je istakla važnost svog obezbeđenja koje je uz nju već 11 godina i smatra ih članovima porodice. Folk zvezda Indira Radić progovorila je o… »

Vesti dana »