Povezane vesti

"Najmlađi sam slučaj u Srbiji": Karleuša svaki dan trpi jake bolove! Otkrila bez čega ne može da živi

"Najmlađi sam slučaj u Srbiji": Karleuša svaki dan trpi jake bolove! Otkrila bez čega ne može da živi

Telegraf pre 6 sati
Jelena Karleuša vodi računa o svom zdravlju, što podrazumeva da ne jede meso, ne konzumira ni kafu, alkohol, niti cigarete. Ipak, uprkos svemu što je promenila u svom načinu života, pevačica se godinama muči sa jednim zdravstvenim problemom. Naime… »
Jelena Karleuša je samo jednom pričala o zdravstvenom problemu: "Najmlađi sam dijagnostikovan slučaj u Srbiji"

Jelena Karleuša je samo jednom pričala o zdravstvenom problemu: "Najmlađi sam dijagnostikovan slučaj u Srbiji"

Mondo pre 7 sati
Više od 30 godina uspešne karijere, i taman kada se misli da se o Jeleni Karleuši zna gotovo sve, ona je iznela 30 nepoznatih činjenica o sebi i svom životu. Decenijama je u vrhu popularnosti, prošla je sito i rešeto, součila se sa negativnim pozitivnim… »
Jelena Karleuša ima neizlečivu bolest: Lek ne postoji, a bori se s tim ceo život - "Najmlađi sam dijagnostikovan slučaj u…

Jelena Karleuša ima neizlečivu bolest: Lek ne postoji, a bori se s tim ceo život - "Najmlađi sam dijagnostikovan slučaj u…

Kurir pre 8 sati
Više od 30 godina megauspešne karijere, 30 nepoznatih činjenica. Nije slučajno, rekli biste. Jelena Karleuša je i na početku svoje karijere plenila neverovatnom energijom i harizmom i naprosto se znalo da će postati vanserijska zvezda. Decenijama je u… »

Vesti dana »