Povezane vesti
Gober: "Jokić najbolji kojeg sam čuvao u karijeri, to je timski rad"
Sportske.net pre 35 minuta
Košarkaš Minesote Rudi Gober rekao je danas da je srpski centar Nikola Jokić najbolji igrač kojeg je čuvao tokom karijere. "Samo pokušavam da se takmičim. Kao što sam rekao, on je najbolji ofanzivni igrač kojeg sam čuvao u celoj karijeri. Samo pokušavam… »
NBA šizofrenija: Sudije su krive, ali Buker plaća kaznu zbog "dugačkog jezika"! VIDEO
B92 pre 15 minuta
Bek Finiks Sansa Devin Buker, kažnjen je od strane NBA nakon što je kritikovao suđenje posle poraza svog tima od Oklahoma Siti Tandera 120:107, u drugoj utakmici prve runde plej-ofa, odigranoj u sredu. Liga je u četvrtak saopštila kaznu, navodeći da… »
"Bili smo loši u napadu" Jokić posle poraza od Minesote: "Moramo da pobedimo u sledećem meču i vratimo brejk"
Dnevnik pre 2 sata
Srpski košarkaš i član Denvera Nikola Jokić izjavio je posle poraza od Minesote da njegova ekipa nije igrala dobro u napadu i stvarala otvorene šuteve. Košarkaši Denvera poraženi u gostima od Minesote rezultatom 113:96 u trećoj utakmici plej-ofa Zapadne… »
Američki superstar mora da plati 35.000 dolara! Sudije sramno "navlačile" za Oklahomu, Buker ih javno isprozivao, pa popio…
Kurir pre 4 sati
Košarkaš Finiksa Devin Buker kažnjen je sa 35.000 dolara zbog javne kritike suđenja posle poraza svog tima od Oklahome u drugoj utakmici prvog kola plej-ofa Zapadne konferencije, saopšteno je danas iz NBA lige. Liga je saopštila da "nema osnova za bilo… »
Devin Buker kažnjen sa 35.000 dolara zbog kritikovanja suđenja
Sport klub pre 5 sati
Prvotimac Finiksa Devin Buker kažnjen je sa 35.000 dolara zbog javne kritike suđenja posle poraza svog tima od Oklahome u drugoj utakmici prvog kola plej-ofa Zapadne konferencije, saopšteno je iz NBA lige. Liga je saopštila da „nema osnova za bilo kakvu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Tramp: Prekid vatre između Izraela i Libana produžen za tri nedelje; uprkos primirju izraelska vojska gađala ciljeve u južnom Libanu
Insajder pre 1 satjoš 44 povezane
Niže akcize na derivate nafte do ovog datuma: Vlada Srbije produžila uredbu o ograničenju cena goriva
Mondo pre 40 minutajoš 21 povezana
RZS: Prosečna neto zarada u februaru 116.127 dinara, medijalna 91.399 dinara
RTS pre 55 minutajoš 19 povezanih