Povezane vesti

Niš: Još sto radnika ostalo bez posla

Niš: Još sto radnika ostalo bez posla

Vreme pre 54 minuta
Nakon prethodnih brojnih otkaza na jugu Srbije, još oko 100 radnika kompanije „Džonson elektrik“ u Nišu ostalo je bez posla. Oko 100 radnika kompanije „Džonson elektrik“ u Nišu dobilo je otkaz uz otpremnine, što je nastavak novog talasa otpuštanja na… »
Stanković: Oko 100 radnika kompanije "Džonson elektrik" u Nišu dobilo otkaz uz otpremnine

Stanković: Oko 100 radnika kompanije "Džonson elektrik" u Nišu dobilo otkaz uz otpremnine

N1 Info pre 3 sata
Oko 100 radnika kompanije "Džonson elektrik" u Nišu dobilo je otkaz uz otpremnine, što je nastavak novog talasa otpuštanja na jugu Srbije, izjavio je kopredsednik koalicije "Niš moj grad" Miodrag Stanković, upozoravajući da je u poslednjih godinu dana… »
Stanković: Novi otkazi u “Džonsonu”, talas otpuštanja na jugu se nastavlja zabrinjavajućim tempom

Stanković: Novi otkazi u “Džonsonu”, talas otpuštanja na jugu se nastavlja zabrinjavajućim tempom

Jugmedia pre 3 sata
Kopredsednik „Niš moj grad“ i osnivač Pokreta juga Srbije, Miodrag Stanković, obišao je radnike kompanije „Džonson elektrik“ u Nišu koji su u prethodne dve, tri nedelje ostali bez posla i upozorio da se talas otpuštanja na jugu Srbije nastavlja… »
"Niš moj grad": Oko 100 radnika kompanije "Džonson elektrik" u Nišu dobilo otkaz

"Niš moj grad": Oko 100 radnika kompanije "Džonson elektrik" u Nišu dobilo otkaz

Radio 021 pre 2 sata
Oko 100 radnika kompanije "Džonson elektrik" u Nišu dobilo je otkaz uz otpremnine, što je nastavak novog talasa otpuštanja na jugu Srbije, izjavio je kopredsednik koalicije "Niš moj grad" Miodrag Stanković. On je naveo da je u poslednjih godinu dana na… »
"U kompaniji Džonson elektrik u Nišu otpušeno 100 radnika, krenuo novi talas otpuštanja"

"U kompaniji Džonson elektrik u Nišu otpušeno 100 radnika, krenuo novi talas otpuštanja"

Nova pre 3 sata
Kopredsednik Grupe građana "Niš, moj grad" Miodrag Stanković rekao je danas da je oko 100 radnika kompanije "Džonson elektrik" prošle nedelje dobilo otkaz uz otpremnine, tako da sa najnovijim otkazima broj osoba koje su na jugu Srbije ostale bez posla… »
„Niš, moj grad“: Novi otkazi u „Džonson elektriku“, oko 100 radnika ostalo bez posla

„Niš, moj grad“: Novi otkazi u „Džonson elektriku“, oko 100 radnika ostalo bez posla

Naissus info pre 3 sata
Oko 100 radnika kompanije „Džonson elektrik“ u Nišu ostalo je bez posla u prethodne dve do tri nedelje, uz isplaćene otpremnine, izjavio je kopredsednik „Niš moj grad“ i osnivač Pokreta juga Srbije Miodrag Stanković, upozoravajući da se talas otpuštanja… »

Vesti dana »