Povezane vesti
Obišla 65 zemalja na svetu, tvrdi da je ova "najjeftinija država" u Evropi: "Obrok me koštao samo 1 evro" (video)
Blic 24.04.2026
Putnica Stef koja je obišla 64 zemlje, tvrdi da je Belorusija najjeftinija država u Evropi, gde je obrok platila samo jedan evro. Oduševilo ju je što Belorusija nije samo jeftina, već i potpuno drugačija od ostatka Evrope zbog specifičnog kulturnog… »
Gde možete jeftino da otputujete? U ovoj zemlji obrok košta svega evro, a prevoz nekoliko centi
Kamatica 24.04.2026
Stef, koja svoja putovanja deli na društvenim mrežama, opisala je svoje iznenađenje tokom posete Belorusiji. Kako kaže, nije bila impresionirana samo niskim cenama , već i ukupnim utiskom koji se značajno razlikuje od ostatka Evrope. - Posetila sam… »
Putnica pronašla najjeftiniju zemlju u Evropi: "Obrok košta samo jedan evro" (video)
Kurir 24.04.2026
Iskusna putnica koja je do sada obišla 64 zemlje tvrdi da je otkrila jednu od najpovoljnijih destinacija u Evropi, gde je za obrok izdvojila tek simboličan iznos. Steph, koja svoja putovanja deli na društvenim mrežama, opisala je svoje iznenađenje tokom… »
Obrok košta samo 1 evro: Ovo je najjeftinija zamlja u Evropi
Telegraf 24.04.2026
Steph, koja svoja putovanja deli na društvenim mrežama, ispričala je koliko ju je iznenadilo iskustvo tokom boravka u Belorusiji. Kako kaže, nisu je oduševile samo niske cene, već i celokupan utisak zemlje, koji se značajno razlikuje od ostatka Evrope… »
Vesti dana »
Socijalisti i demokrate Evropskog parlamenta pozvali EU da ne otvara novo poglavlje sa Srbijom
Beta pre 3 satajoš 36 povezanih
Tramp: Grenland treba da kontrolišu SAD, razmotrićemo prodaju F-35 Turskoj
Beta pre 2 satajoš 53 povezane
Enco Fernandez: Igramo do kraja i nikad ne odustajemo, imamo nesalomiv duh
RTS pre 1 satjoš 69 povezanih
Iran pogodio brod pun Hrvata u Ormuskom moreuzu: "Preživeo sam Božjim čudom"
Mondo pre 1 satjoš 45 povezanih