Povezane vesti

Švajcarci Srbina terete za ubistvo? Njegova žrtva podlegla povredama posle 12 dana borbe! Motiv brutalnog napada još uvek…

Švajcarci Srbina terete za ubistvo? Njegova žrtva podlegla povredama posle 12 dana borbe! Motiv brutalnog napada još uvek…

Kurir pre 11 sati
Državljanin Srbije (51) će se, kako se sumnja, suočiti sa teškim optužbama za ubistvo u Švajcarskoj, s obzirom na to da je jedna od njegovih žrtava, nažalost, podlegla povredama! Prema pisanju švajcarskih medija, njihova državljanka (65) preminula je u… »
"Otvorio sam vrata, pao mi je mrak na oči" Srbin u Švajcarskoj brutalno pretukao četiri osobe, jedna od njih umrla posle 12…

"Otvorio sam vrata, pao mi je mrak na oči" Srbin u Švajcarskoj brutalno pretukao četiri osobe, jedna od njih umrla posle 12…

Blic pre 11 sati
Jedna od napadnutih žena preminula je posle 12 dana borbe za život, dok su ostali preživeli s teškim povredama Napad se dogodio 9. aprila u stanu u Sent Galenu, gde je napadač brutalno pretukao vlasnika kuće i tri žene Državljanin Srbije (51) suočiće se… »

Vesti dana »