Povezane vesti

Stil i maniri govore više od izgleda: Marina Visković o ljubavi bez kalupa, novoj energiji i muzici, kao i solističkom…

Stil i maniri govore više od izgleda: Marina Visković o ljubavi bez kalupa, novoj energiji i muzici, kao i solističkom…

Večernje novosti pre 9 sati
NA SCENI sigurna, u životu promišljena, pop zvezda Marina Visković danas deluje kao umetnica koja je naučila da balansira između svetla reflektora i tišine koja joj je neophodna da bi trajala. Foto: Novosti Posle perioda intenzivnog rada, napravila je… »
Intimna glasovna poruka Dare Bubamare procurila u javnost! Pevačica progovorila o detaljima: Ja to sve podržavam! Ne znam kako…

Intimna glasovna poruka Dare Bubamare procurila u javnost! Pevačica progovorila o detaljima: Ja to sve podržavam! Ne znam kako…

Kurir pre 12 sati
Pevačica Marina Visković nastupala je u Beogradu, a pre nego što je izašla pred publiku porazgovarala je sa novinarima o aktuelnim temama. Jedna od njih je bila i glasovna poruka Dare Bubamare u kojoj nekoj osobi govori o noći koju je provela sa mlađim… »
Marina Visković o glasovnoj poruci Dare Bubamare: Mreže gore zbog intimnih detalja o noći sa mlađim dečkom

Marina Visković o glasovnoj poruci Dare Bubamare: Mreže gore zbog intimnih detalja o noći sa mlađim dečkom

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Marina Visković, koja već godinama gradi muzičku karijeru na domaćoj estradi, u iskrenom razgovoru dotakla se svog ljubavnog života, govornoj poruci svoje koleginice Dare Bubamare koja je isplivala u javnost, aktuelnih dešavanja na javnoj sceni… »
Marina Visković o glasovnoj poruci Dare Bubamare o kojoj bruje mreže: "Ja to podržavam", intimni sadržaj o noći sa dečkom (29)…

Marina Visković o glasovnoj poruci Dare Bubamare o kojoj bruje mreže: "Ja to podržavam", intimni sadržaj o noći sa dečkom (29)…

Blic pre 15 sati
Istakla je da joj je kod muškaraca najvažniji stil, maniri i način ophođenja prema ženama. Marina svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti i priznala je da izbegava da deli privatne trenutke s medijima. Pevačica Marina Visković, koja je već dugi… »
Marina Visković o glasovnoj poruci Dare Bubamare zbog koje gore mreže: Pričala o intimi s dečkom, sve isplivalo

Marina Visković o glasovnoj poruci Dare Bubamare zbog koje gore mreže: Pričala o intimi s dečkom, sve isplivalo

Mondo pre 15 sati
Pevačica Marina Visković, koja je već dugi niz godina na estradi, otvoreno je progovorila o svom ljubavnom životu, govornoj poruci koleginice Dare Bubamare koja je isplivala u javnost, ali i o tome šta joj je presudno kod muškaraca. "Moram priznati da… »

Vesti dana »