Povezane vesti
POZNATI PEVAČ KUPIO STARAČKI DOM U CRNOJ GORI ULOZIO MILIONE! Ceo život imam strah od siromaštva
Svet & Skandal pre 3 sata
Goran Bregović poseduje neverovatno carstvo nekretnina procenjeno na više od 35 miliona evra. Iako u svom vlasništvu ima preko 30 kuća, vila, stanova i garsonjera širom sveta, posebno se izdvaja njegova investicija u Crnoj Gori – luksuzni starački dom u… »
Pevač kupio starački dom u Crnoj Gori - uložio milione u ovaj objekat: "Ceo život imam strah od siromaštva"
Telegraf pre 7 sati
Muzičar Goran Bregović poseduje neverovatno carstvo nekretnina procenjeno navodno na više od 35 miliona evra. Iako u svom vlasništvu ima preko 30 kuća, vila, stanova i garsonjera širom sveta, posebno se izdvaja njegova investicija u Crnoj Gori, luksuzni… »
Goran Bregović uložio bogatstvo u starački dom u Crnoj Gori: "Ceo život imam strah od siromaštva"
Nova pre 8 sati
Goran Bregović važi za jednog od najbogatijih ljudi u regionu, a tokom svoje karijere, novac je najradije ulagao u nekretnine. U njegovom vlasništvu su nekoliko kuća u Beogradu, ali i stanovi u Zagrebu, Istanbulu, Jahorini, Parizu... Ipak, najviše pažnje… »
Naš slavni muzičar kupio starački dom: Ne zna šta će od nekretnina i para, a ceo život se plaši siromaštva
Mondo pre 10 sati
Goran Bregović (76) poseduje neverovatno carstvo nekretnina procenjeno na više od 35 miliona evra. Iako u svom vlasništvu ima preko 30 kuća, vila, stanova i garsonjera širom sveta, posebno se izdvaja njegova investicija u Crnoj Gori – luksuzni starački… »
Naš pevač kupio starački dom u Crnoj Gori uložio milione u ovaj luksuzni objekat: "Ceo život imam strah od siromaštva"
Blic pre 10 sati
Bregović ima više od 30 kuća, vila i stanova, uključujući imanja u Parizu, Istanbulu, Zagrebu, na Jahorini i beogradskom Senjaku. Svoje luksuzne vile često iznajmljuje za snimanja filmova i serija po ceni od 2.000 do 3.000 evra po danu, osiguravajući… »
(Foto) Goran Bregović živi u kući koja liči na zatvor: Ogromna i siva, a plaćena 2 miliona
Kurir pre 11 sati
Goran Bregović jedan je od najupsešnijih muzičara na našoj sceni, a može se pohvaliti da je jedan od estradnih ličnosti koji ima najviše nekretnina, s obzirom da njegova imovina vredi preko 35 miliona evra. Popularni Brega poseduje 2 vile u Beogradu, a… »
Vesti dana »
Pavlović (NPS): Mišljenje Venecijanske komisije potvrda nezakonitosti Mrdićevih zakona
Beta pre 8 satijoš 39 povezanih
Leskovac i Vranje i dalje daleko ispod proseka po platama, Niš najbliži republičkoj zaradi
Rešetka pre 7 satijoš 29 povezanih
Izrael nastavlja sa napadima na Liban, Hezbolah tvrdi da je prekid vatre beznačajan
Serbian News Media pre 2 satajoš 67 povezanih