Povezane vesti

Od Bitlsa do kantri albuma: Legendarni bubnjar Ringo Star za BBC

Radio 021 pre 14 sati
Ringo Star o novom kantri albumu, tituli viteza i kako je smislio frazu „A Hard Day’s Night“. Getty Images Ringo Star zajedno sa Moli Tatl tokom debija prošle godine u čuvenoj kantri dvorani Grand Ol Opri u Nešvilu „Zovi me Ringo". Tako nekadašnji… »

NIN pre 14 sati
"Zovi me Ringo". Tako nekadašnji bubnjar Bitlsa Ringo Star odgovara kada ga pitaju da li je potrebno obraćati mu se obraćati sa ser - titulu viteza je dobio 2018. godine. Srećemo se u luksuznom hotelu Sanset Markiz u Vest Holivudu, mestu gde se rok… »

Danas pre 14 sati
„Zovi me Ringo“. Tako nekadašnji bubnjar Bitlsa Ringo Star odgovara kada ga pitaju da li je potrebno obraćati mu se obraćati sa ser – titulu viteza je dobio 2018. godine. Srećemo se u luksuznom hotelu Sanset Markiz u Vest Holivudu, mestu gde se rok… »

Južne vesti pre 14 sati
Getty Images Ringo Star zajedno sa Moli Tatl tokom debija prošle godine u čuvenoj kantri dvorani Grand Ol Opri u Nešvilu „Zovi me Ringo“. Tako nekadašnji bubnjar Bitlsa Ringo Star odgovara kada ga pitaju da li je potrebno obraćati mu se obraćati sa ser –… »

BBC News pre 14 sati
Ringo Star o novom kantri albumu, tituli viteza i kako je smislio frazu „A Hard Day’s Night“. „Zovi me Ringo". Tako nekadašnji bubnjar Bitlsa Ringo Star odgovara kada ga pitaju da li je potrebno obraćati mu se obraćati sa ser - titulu viteza je dobio… »

Vesti dana »