Povezane vesti
Nezapamćen haos u "Zvezdama Granda" zbog kandidata: Ceca odbrusila Đurišićki, pa poručila Miliju da "začepi"
Telegraf 24.04.2026
Poslednja emisija petog kruga Zvezda Granda bila je veoma napeta, a Ceca Ražnatović je napravila haos u nameri da odbrani jednog takmičara. Nova pravila koja važe u ovom krugu dodatno su podgrejala strasti među mentorima koji žestoko brane svoje… »
Nezapamćeni haos u "Zvezdama Granda": Ceca i Snežana u žestokom klinču, orio se studio: Ražnatovićeva u besu ućutkivala i…
Blic 24.04.2026
Peti krug 'Zvezda Granda' obeležila je velika napetost i sukobi među članovima žirija. Ana Bekuta pokušala je da smiri atmosferu i savetovala takmičare da je rad ključ uspeha u muzici. Poslednja emisija petog kruga popularnog takmičenja "Zvezde Granda"… »
Vesti dana »
Tramp uputio jezivu pretnju ovoj zemlji: "Ili će se ponašati kao svi ostali, ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh"
Blic pre 17 minutajoš 34 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Pravo u centar pre 6 satijoš 24 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 4 satijoš 56 povezanih