Povezane vesti

Netanjahu otkrio da je imao tumor prostate i otkrio kakvo mu je zdravstveno stanje

Netanjahu otkrio da je imao tumor prostate i otkrio kakvo mu je zdravstveno stanje

Blic pre 11 sati
Tumor je uspešno lečen, a Netanjahu tvrdi da je potpuno izlečen i u dobrom zdravstvenom stanju. Nakon ugradnje pejsmejkera u julu 2023. godine, njegovo srce je u stabilnom stanju. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu prvi put je danas objavio da je bio… »
Netanjahu: Operisan sam zbog raka prostate

Netanjahu: Operisan sam zbog raka prostate

NIN pre 12 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu prvi put je danas objavio da je bio podvrgnut lečenju malignog tumora prostate, nakon što je prethodno operisan zbog benignog uvećanja prostate u decembru 2024. godine. Netanjahu je informacije o lečenju tumora… »
"Imao sam rak, nisam želeo da otkrijem": Netanjahu objavio šokantne podatke o svom zdravlju, evo zašto je ćutao

"Imao sam rak, nisam želeo da otkrijem": Netanjahu objavio šokantne podatke o svom zdravlju, evo zašto je ćutao

Mondo pre 12 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu lečio se od raka prostate, objavio je danas, predstavljajući rezultate svog godišnjeg lekarskog pregleda. To je prvi put da je najdugovečniji premijer u izraelskoj istoriji javno priznao da mu je dijagnostikovan rak… »
Nije hteo da objavi zbog napada na Iran: Netanjahu otkrio da je bio podvrgnut lečenju agresivnog tumora

Nije hteo da objavi zbog napada na Iran: Netanjahu otkrio da je bio podvrgnut lečenju agresivnog tumora

Večernje novosti pre 12 sati
IZRAELSKI premijer Benjamin Netanjahu prvi put je danas objavio da je bio podvrgnut lečenju malignog tumora prostate, nakon što je prethodno operisan zbog benignog uvećanja prostate u decembru 2024. godine. Foto: Ronen Zvulun, Pool Photo via AP Netanjahu… »

Vesti dana »