Povezane vesti

Netanjahu objavio da je operisao rak prostate: Kada me upozore na opasnost, ja odmah delujem

Netanjahu objavio da je operisao rak prostate: Kada me upozore na opasnost, ja odmah delujem

N1 Info pre 12 sati
Medicinski izveštaj o zdravstvenom stanju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua objavljen je sa dva meseca zakašnjenja. Netanjahu je na mreži "X" objavio da je on tražio da se objavljivanje izveštaja odloži kako Iran ne bi imao informaciju da mu je… »
Netanjahu otkrio: Dijagnostikovan mi je rak prostate

Netanjahu otkrio: Dijagnostikovan mi je rak prostate

Nova pre 12 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu objavio je da mu je dijagnostikovan rak prostate, ali je istovremeno naveo da je bolest uspešno uklonjena nakon tajne operacije. On je rekao da je vest namerno držao u tajnosti kako, kako je naveo, „iranski… »
Netanjahu otkrio da je bolovao od malignog tumora prostate: "Hvala Bogu, zdrav sam!"

Netanjahu otkrio da je bolovao od malignog tumora prostate: "Hvala Bogu, zdrav sam!"

Telegraf pre 12 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu objavio je prvi put da je bio podvrgnut lečenju zbog malignog tumora prostate, nakon što je prethodno operisan zbog benignog uvećanja prostate u decembru 2024. godine. On je ovu informaciju "zakopao" unutar dugačkog… »

Vesti dana »