Povezane vesti
"Oprosti za svaku brigu kojom sam te opteretio", preminula majka Milorada Dodika: "Bila si moj oslonac, uteha i snaga"
Dnevnik pre 24 sata
BANjALUKA: U Banjaluci je danas preminula majka predsednika SNSD Milorada Dodika. Vest je saopštio Dodik, koji se od majke Mire oprostio toplim i dirljivim rečima na platformi Iks. "Umrla je moja majka. Zbogom, majko, zbogom, mila moja. Znam i verujem da… »
Umrla majka Milorada Dodika
Nova pre 9 sati
Mira Dodik, majka Milorada Dodika preminula je, objavio je on. Dodik se od nje oprostio na društvenoj mreži X, ističući koliko mu je značila kroz život. „Umrla je moja majka. Zbogom, majko, zbogom, mila moja. Znam i verujem da ideš na bolje mesto. Bila… »
Preminula majka Milorada Dodika: Oprostio se od nje tužnim rečima
Blic pre 9 sati
Dodik je istakao koliko mu je majka bila oslonac i podrška u najtežim trenucima života Zahvalio joj se za ljubav, pažnju i sve žrtve koje je podnela za njega Predsednik SNSD-a, Milorad Dodik, saopštio je da mu je preminula majka i oprostio se od nje… »
Umrla majka Milorada Dodika: Oglasio se potresnim rečima
Kurir pre 9 sati
Lider SNSD-a Milorad Dodik saopštio je da mu je preminula majka. Dodik je, na svom zvaničnom X profilu, objavio zajedničku fotografiju sa majkom Mirom i od nje se oprostio potresnim rečima, samo dan nakon što je zbog lošeg zdravstvenog stanja… »
Preminula majka Milorada Dodika
Danas pre 9 sati
Majka Milorada Dodika preminula je danas, potvrdio je predsednik SNSD-a, prenose Vijesti.ba. „Umrla je moja majka. Zbogom, majko, zbogom, mila moja. Znam i verujem da ideš na bolje mesto. Bila si moj oslonac, uteha i snaga svaki put kada je bilo teško… »
Preminula majka predsednika SNSD Milorada Dodika
Euronews pre 8 sati
U Banjaluci je danas preminula majka predsednika SNSD Milorada Dodika. Vest je saopštio Dodik, koji se od majke Mire oprostio toplim i dirljivim rečima na platformi X. "Umrla je moja majka. Zbogom, majko, zbogom, mila moja. Znam i verujem da ideš na… »
Umrla majka Milorada Dodika: "Bila si moj oslonac, uteha i snaga svaki put kada je bilo teško"
Mondo pre 8 sati
Lider SNSD-a Milorad Dodik saopštio je da mu je preminula majka. Dodik je, na svom zvaničnom X profilu, objavio zajedničku fotografiju sa majkom, i od nje se oprostio potresnim rečima. "Umrla je moja majka. Zbogom, majko, zbogom, mila moja. Znam i… »
Umrla majka predsednika SNSD Milorada Dodika
Sputnik pre 8 sati
U Banjaluci je danas preminula majka predsednika SNSD Milorada Dodika. Vest je saopštio Dodik, koji se od majke Mire oprostio toplim i dirljivim rečima na platformi Iks. "Umrla je moja majka. Zbogom, majko, zbogom, mila moja. Znam i verujem da ideš na… »
Umrla majka Milorada Dodika
Telegraf pre 9 sati
Lider SNSD-a Milorad Dodik saopštio je da mu je preminula majka. Dodik je, na svom zvaničnom X profilu, objavio zajedničku fotografiju sa majkom Mirom i od nje se oprostio potresnim rečima. "Umrla јe moјa maјka. Zbogom, maјko, zbogom, mila moјa. Znam i… »
Umrla majka Milorada Dodika: Lider SNSD-a se oglasio potresnim rečima
Večernje novosti pre 9 sati
LIDER SNSD-a Milorad Dodik saopštio je da mu je preminula majka. Mikhail Tereshchenko / Zuma Press / Profimedia Dodik je, na svom zvaničnom X profilu, objavio zajedničku fotografiju sa majkom Mirom i od nje se oprostio potresnim rečima. "Umrla je moja… »
Vesti dana »
Portparolka Bele kuće: Videli smo neki napredak Irana u poslednjih nekoliko dana
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Drama u Vašingtonu Tramp na korak od napada na Kubu?! Senat sprema glasanje da mu veže ruke
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana