Povezane vesti
Čitanje sveta i povezivanje kultura: Sijeva priča o knjigama
Beta pre 8 sati
"Imam mnogo hobija. Najviše volim da čitam", rekao je jednom kineski predsednik Si Đinping. Za Sija, čitanje je više od ličnog hobija - to je način života. Kao najviši lider Kine, Si se često oslanja na knjige koje su dugo obogaćivale njegov… »
Serbian News Media pre 8 sati
„Imam mnogo hobija. Najviše volim da čitam“, rekao je jednom kineski predsednik Si Đinping. Za Sija, čitanje je više od ličnog hobija – to je način života. Kao najviši lider Kine, Si se često oslanja na knjige koje su dugo obogaćivale njegov… »
Pravo u centar pre 8 sati
„Imam mnogo hobija. Najviše volim da čitam“, rekao je jednom kineski predsednik Si Đinping. Za Sija, čitanje je više od ličnog hobija – to je način života. Kao najviši lider Kine, Si se često oslanja na knjige koje su dugo obogaćivale njegov… »
Radio sto plus pre 7 sati
“Imam mnogo hobija. Najviše volim da čitam”, rekao je jednom kineski predsednik Si Đinping. Za Sija, čitanje je više od ličnog hobija – to je način života. Kao najviši lider Kine, Si se često oslanja na knjige koje su dugo obogaćivale njegov… »
Vesti dana »
Pavlović (NPS): Mišljenje Venecijanske komisije potvrda nezakonitosti Mrdićevih zakona
Beta pre 9 satijoš 39 povezanih
Teheran ponovo otvara nebo: od nedelje letovi za Istanbul i Muskat
Politika pre 14 minutajoš 71 povezana
Slučaj "Banjska" - Spasojeviću i Toliću doživotni zatvor, Maksimoviću 30 godina
RTS pre 4 satijoš 68 povezanih
Leskovac i Vranje i dalje daleko ispod proseka po platama, Niš najbliži republičkoj zaradi
Rešetka pre 8 satijoš 29 povezanih
Sančez: Nisam zabrinut da bi Španija mogla biti kažnjena suspenzijom članstva u NATO
N1 Info pre 28 minutajoš 36 povezanih