Povezane vesti
Čitanje sveta i povezivanje kultura: Sijeva priča o knjigama
Beta 24.04.2026
"Imam mnogo hobija. Najviše volim da čitam", rekao je jednom kineski predsednik Si Đinping. Za Sija, čitanje je više od ličnog hobija - to je način života. Kao najviši lider Kine, Si se često oslanja na knjige koje su dugo obogaćivale njegov… »
Serbian News Media 24.04.2026
„Imam mnogo hobija. Najviše volim da čitam“, rekao je jednom kineski predsednik Si Đinping. Za Sija, čitanje je više od ličnog hobija – to je način života. Kao najviši lider Kine, Si se često oslanja na knjige koje su dugo obogaćivale njegov… »
Radio sto plus 24.04.2026
“Imam mnogo hobija. Najviše volim da čitam”, rekao je jednom kineski predsednik Si Đinping. Za Sija, čitanje je više od ličnog hobija – to je način života. Kao najviši lider Kine, Si se često oslanja na knjige koje su dugo obogaćivale njegov… »
Pravo u centar 24.04.2026
„Imam mnogo hobija. Najviše volim da čitam“, rekao je jednom kineski predsednik Si Đinping. Za Sija, čitanje je više od ličnog hobija – to je način života. Kao najviši lider Kine, Si se često oslanja na knjige koje su dugo obogaćivale njegov… »
Vesti dana »
Evropska demokratska partija pozdravila usvajanje rezolucije o Srbiji
Serbian News Media pre 2 satajoš 42 povezane
Trampu "gubljene vremena pregovaranje sa lažovima", odmah skočile cene nafte! Energetska tržišta reagovala na objavu da je prekid vatre SAD i Irana gotov
Kurir pre 5 satijoš 36 povezanih
Poslanici završili rad, nastavak vanrednog zasedanja sutra u 10 časova
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih