Povezane vesti

Biciklistička trka Beograd - Banjaluka: Dušan Rajović pobednik "kraljevske" etape

Biciklistička trka Beograd - Banjaluka: Dušan Rajović pobednik "kraljevske" etape

Kurir pre 2 sata
Rajović je nakon treće etapne pobede izrazio zadovoljstvo zbog trijumfa i podrške publike. "Drago mi je što sam obradovao veliki broj ljudi koji se okupio u Šekovićima. Ovo mi je treća pobeda na trci i mnogo mi znači. Zahvalio bih se ekipi, ostaje nam da… »
Dušan Rajović pobednik treće etape biciklističke trke Beograd-Banjaluka

Dušan Rajović pobednik treće etape biciklističke trke Beograd-Banjaluka

RTS pre 6 sati
Srpski reprezentativac Dušan Rajović pobedio je u trećoj etapi 20. izdanja Međunarodne biciklističke trke Beograd-Banjaluka, koja je vožena od Bratunca do Šekovića. Drugo mesto zauzeo je grčki biciklista Nikiforos Arvanitu iz ekipe Junajted Šiping, dok… »
Dušan Rajović i dalje u "žutom": Srpski biciklista pobednik treće etape trke Beograd-Banjaluka

Dušan Rajović i dalje u "žutom": Srpski biciklista pobednik treće etape trke Beograd-Banjaluka

Dnevnik pre 6 sati
Srpski reprezentativac Dušan Rajović pobedio je u trećoj etapi 20. izdanja Međunarodne biciklističke trke Beograd-Banjaluka, koja je vožena od Bratunca do Šekovića. Rajović je pobedom sačuvao prvu poziciju u generalnom plasmanu i "crveno-plavo-belu"… »

Vesti dana »