Povezane vesti

„Nisam se uplašio niti pomislio da će me to verovatno ubiti“

„Nisam se uplašio niti pomislio da će me to verovatno ubiti“

Sport klub pre 16 sati
Legendarni fudbaler Totenhema i menadžer brojnih engleskih klubova, 67-godišnji Kris Hjuton, otkrio je da mu je dijagnostikovan rat prostate i da je u međuvremenu uspešno operisan. Bivši menadžer Notingem Foresta, Brajtona, Noriča, Birmingema i Njukasla… »
Bivši trener Brajtona otkrio da je imao rak: Nisam odmah pomislio da će me to verovatno ubiti

Bivši trener Brajtona otkrio da je imao rak: Nisam odmah pomislio da će me to verovatno ubiti

Kurir pre 16 sati
Haton je u izjavi za Dejli Mejl rekao da je dobio dijagnozu prošlog aprila i da je u maju podvrgnut operaciji. Rak je rano otkriven, operacija je uspešno prošla, dobro se oporavio i više ne boluje od te bolesti. "Vest me svakako nije uplašila. Znam da je… »
Kultni premijerligaški trener i igrač objavio da je pobedio rak: Godinu dana ćutao, pa ispričao sve o drami

Kultni premijerligaški trener i igrač objavio da je pobedio rak: Godinu dana ćutao, pa ispričao sve o drami

Mondo pre 20 sati
Nekadašnji fudbaler i dugogodišnji premijerligaški trener Kris Hjuton je objavio da mu je dijagnostifikovan rak prostate. Ovaj 67-godišnji stručnjak je u aprilu prošle godine dobio dijagnozu, a već u maju se podvrgnuo operaciji i prostata mu je… »

Vesti dana »