Povezane vesti
„Nisam se uplašio niti pomislio da će me to verovatno ubiti“
Sport klub pre 16 sati
Legendarni fudbaler Totenhema i menadžer brojnih engleskih klubova, 67-godišnji Kris Hjuton, otkrio je da mu je dijagnostikovan rat prostate i da je u međuvremenu uspešno operisan. Bivši menadžer Notingem Foresta, Brajtona, Noriča, Birmingema i Njukasla… »
Bivši trener Brajtona otkrio da je imao rak: Nisam odmah pomislio da će me to verovatno ubiti
Kurir pre 16 sati
Haton je u izjavi za Dejli Mejl rekao da je dobio dijagnozu prošlog aprila i da je u maju podvrgnut operaciji. Rak je rano otkriven, operacija je uspešno prošla, dobro se oporavio i više ne boluje od te bolesti. "Vest me svakako nije uplašila. Znam da je… »
Kultni premijerligaški trener i igrač objavio da je pobedio rak: Godinu dana ćutao, pa ispričao sve o drami
Mondo pre 20 sati
Nekadašnji fudbaler i dugogodišnji premijerligaški trener Kris Hjuton je objavio da mu je dijagnostifikovan rak prostate. Ovaj 67-godišnji stručnjak je u aprilu prošle godine dobio dijagnozu, a već u maju se podvrgnuo operaciji i prostata mu je… »
Vesti dana »
Predsednik: Važno učešće Srbije na WPC gde može da se čuje glas malih i suverenih zemalja
RTV pre 4 minutajoš 27 povezanih
Posle dve decenije lokalni izbori u Gazi – Hamas bez zvaničnog učešća
RTS pre 34 minutajoš 29 povezanih
Potpredsednik Linglonga najavio novu investiciju u Srbiji u okviru druge faze razvoja fabrike u Zrenjaninu
Insajder pre 1 satjoš 7 povezanih