Povezane vesti
Promena na N1: Šovljanski umesto Božića preuzima rukovođenje redakcijom
Radio 021 pre 8 sati
Novinar i producent Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1, u kojoj radi od osnivanja, saopštila je ta televizija. Tu funkciju preuzeće nakon smene Igora Božića. "Prihvatio sam, u trenutku koji je posebno delikatan za društvo u celini, i… »
Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1
Cenzolovka pre 8 sati
Novinar i producent Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1, u kojoj radi od osnivanja. Branislav Šovljanski (Foto: N1) “Prihvatio sam, u trenutku koji je posebno delikatan za društvo u celini, i naročito za slobodne medije, da preuzmem… »
Nedeljnik pre 8 sati
Novinar i producent Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1, u kojoj radi od osnivanja, javila je ova medijska kuća. “Prihvatio sam, u trenutku koji je posebno delikatan za društvo u celini, i naročito za slobodne medije, da preuzmem… »
Nova pre 8 sati
Novinar i producent Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1, u kojoj radi od osnivanja. “Prihvatio sam, u trenutku koji je posebno delikatan za društvo u celini, i naročito za slobodne medije, da preuzmem vodeću ulogu u redakciji N1… »
N1 Info pre 9 sati
Novinar i producent Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1, u kojoj radi od osnivanja. “Prihvatio sam, u trenutku koji je posebno delikatan za društvo u celini, i naročito za slobodne medije, da preuzmem vodeću ulogu u redakciji N1… »
Vesti dana »
Portparolka Bele kuće: Videli smo neki napredak Irana u poslednjih nekoliko dana
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
"Tramp je rekao da je Kuba sledeća" Senat će glasati da se spreči napad
Telegraf pre 2 satajoš 1 povezana