Povezane vesti
Promena na N1: Šovljanski umesto Božića preuzima rukovođenje redakcijom
Radio 021 24.04.2026
Novinar i producent Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1, u kojoj radi od osnivanja, saopštila je ta televizija. Tu funkciju preuzeće nakon smene Igora Božića. "Prihvatio sam, u trenutku koji je posebno delikatan za društvo u celini, i… »
Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1
Cenzolovka 24.04.2026
Novinar i producent Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1, u kojoj radi od osnivanja. Branislav Šovljanski (Foto: N1) “Prihvatio sam, u trenutku koji je posebno delikatan za društvo u celini, i naročito za slobodne medije, da preuzmem… »
Nedeljnik 24.04.2026
Novinar i producent Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1, u kojoj radi od osnivanja, javila je ova medijska kuća. “Prihvatio sam, u trenutku koji je posebno delikatan za društvo u celini, i naročito za slobodne medije, da preuzmem… »
Nova 24.04.2026
Novinar i producent Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1, u kojoj radi od osnivanja. “Prihvatio sam, u trenutku koji je posebno delikatan za društvo u celini, i naročito za slobodne medije, da preuzmem vodeću ulogu u redakciji N1… »
N1 Info 24.04.2026
Novinar i producent Branislav Šovljanski preuzima rukovođenje redakcijom N1, u kojoj radi od osnivanja. “Prihvatio sam, u trenutku koji je posebno delikatan za društvo u celini, i naročito za slobodne medije, da preuzmem vodeću ulogu u redakciji N1… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 88 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 32 povezane
Lepe vesti sa naših graničnih prelaza: Nema dužih zadržavanja
Telegraf pre 12 minutajoš 28 povezanih
(Foto) Mlađa ćerka Suzane Mančić podelila sliku iz bolnice nakon porođaja: "Od danas se odazivam samo na tetka"
Blic pre 7 satijoš 28 povezanih