Povezane vesti

Haos Maje i Asmina zbog Filipa Cara! On kipti od ljubomore, preti da će pobeći iz rijalitija, a onda nikad besnija: Ti si…

Haos Maje i Asmina zbog Filipa Cara! On kipti od ljubomore, preti da će pobeći iz rijalitija, a onda nikad besnija: Ti si…

Kurir pre 11 sati
Maja Marinković i Asmin Durdžić nastavili su svađu u radiju, a Asmin je pomenuo Filipa Cara, koji mu je očigledno bolna tačka. - Ti njega ne možeš da boliš za tri života, samo on tebe može da boli. On meni nije bio rijaliti, nego najveća ljubav u životu… »
Maja Marinković tvrdi da je Asmin loš u krevetu! Obrukala ga pred čitavim svetom, svi mu se smeju zbog ovih reči (video)

Maja Marinković tvrdi da je Asmin loš u krevetu! Obrukala ga pred čitavim svetom, svi mu se smeju zbog ovih reči (video)

Kurir pre 10 sati
Maja Marinković i Asmin Durdžić nastavili su da se raspravljaju u radiju, a onda ga je Maja prozvala da je veoma loš u krevetu. - Ne želim ništa da ti vraćam, sam sam birao - rekao je Asmin. - Šta imaš da mi vraćaš, ko te terao čoveče - rekla je Maja… »
Maja van sebe! Urla u Eliti zbog Asmina i Stanije: Obezbeđenje moralo da interveniše "Njega grebi..."

Maja van sebe! Urla u Eliti zbog Asmina i Stanije: Obezbeđenje moralo da interveniše "Njega grebi..."

Telegraf pre 12 sati
Tokom programa uživo došlo je do razmene teških uvreda između bivših partnera Maje Marinković i Asmina Durdžića. Maja nije mogla da obuzda bes, dok je Asmin zapretio raskidom i vikao da joj više ne veruje. Ovaj sukob je došao nakon što su oni imali… »
Maja Marinković urla u Eliti i plače na sav glas zbog Asmina i Stanije. Obezbeđenje hitno moralo da reaguje: "Neka ti uđe…

Maja Marinković urla u Eliti i plače na sav glas zbog Asmina i Stanije. Obezbeđenje hitno moralo da reaguje: "Neka ti uđe…

Blic pre 15 sati
Maja nije mogla da obuzda bes, dok je Asmin zapretio raskidom i vikao da joj više ne veruje. Tokom programa uživo došlo je do razmene teških uvreda između bivših partnera. Ovaj žestoki sukob usledio je nakon što je par imao i fizički okršaj tokom… »
Maja ponovo nasrnula na asmina! Trese se imanje Elite, nastao karambol oko Stanija: Obezbeđenje uletelo munjevitom brzinom…

Maja ponovo nasrnula na asmina! Trese se imanje Elite, nastao karambol oko Stanija: Obezbeđenje uletelo munjevitom brzinom…

Kurir pre 16 sati
Asmin Durdžić i Maja Marinković nastavili su svoju svađu ispred Bele kuće, a obezbeđenje je stajalo je između njih. Par je pre toga imao fizički okršaj zbog Stanija tokom programa uživo. - Kome veruješ? Meni ili njoj? Nisam dobacivao, tako je bilo. Evo… »
Maja Marinković ponovo nasrnula na Asmina Durdžića: Nakon što mu je slomila zub, napravila haos zbog Stanije

Maja Marinković ponovo nasrnula na Asmina Durdžića: Nakon što mu je slomila zub, napravila haos zbog Stanije

Mondo pre 16 sati
Asmin Durdžić i Maja Marinković nastavili su svoju svađu ispred Bele kuće, dok je obezbeđenje stajalo između njih kako bi sprečilo veći incident. Pre toga, došlo je i do fizičkog sukoba između njih tokom programa uživo, koji je dodatno eskalirao zbog… »

Vesti dana »