Povezane vesti
"Doktori su me godinu dana spasavali" Nataša Šavija o presudi Stefanu Kariću, ispričala šta se dešavalo iza zatvorenih vrata…
Blic 24.04.2026
Stefan Karić je osuđen uslovno na tri godine zatvora zbog prebijanja Nataše Šavije 1. maja 2023. godine. U sudnici su imali dva susreta, a Nataša ističe da je doživela neprijatnosti tokom procesa. Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić osuđen je za… »
"Imali smo susret, izvikao se na mene" Nataša Šavija priznala da se videla sa Karićem, a onda skroz pobesnela: Kao da sam ja…
Kurir 24.04.2026
Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić osuđen je za prebijanje Nataše Šavije na tri godine zatvora uslovno. Naime, Šavija ga je optužila da joj je 1. maja 2023. godine naneo teške telesne povrede, sada je spor završen, a Stefan Karić je osuđen za nasilje. -… »
"Doktori su me godinu dana spasavali", Šavija o Karićevoj presudi: Ovo se dešavalo iza zatvorenih vrata sudnice
Telegraf 24.04.2026
Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić osuđen je za prebijanje Nataše Šavije na tri godine zatvora uslovno. Naime, Šavija ga je optužila da joj je 1. maja 2023. godine naneo teške telesne povrede, a sada je spor završen, a Stefan Karić je osuđen za nasilje… »
Vesti dana »
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
"Nisam iznenađena što to pitanje dolazi od vas": Ribakina odbrusila Amerikancu nakon najvećeg šoka Rolan Garosa, otkrila zašto je trener napustio usred meča
Nova pre 2 satajoš 54 povezane
Tramp zapretio Omanu "dizanjem u vazduh" zbog izveštaja o sporazumu sa Iranom
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane
Na osmom spratu, a dva dana bez vode: Kako se pere veš i tušira u Čačku
N1 Info pre 2 satajoš 64 povezane