Povezane vesti
"Imali smo susret, izvikao se na mene" Nataša Šavija priznala da se videla sa Karićem, a onda skroz pobesnela: Kao da sam ja…
Kurir pre 21 sat
Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić osuđen je za prebijanje Nataše Šavije na tri godine zatvora uslovno. Naime, Šavija ga je optužila da joj je 1. maja 2023. godine naneo teške telesne povrede, sada je spor završen, a Stefan Karić je osuđen za nasilje. -… »
"Doktori su me godinu dana spasavali", Šavija o Karićevoj presudi: Ovo se dešavalo iza zatvorenih vrata sudnice
Telegraf pre 21 sat
Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić osuđen je za prebijanje Nataše Šavije na tri godine zatvora uslovno. Naime, Šavija ga je optužila da joj je 1. maja 2023. godine naneo teške telesne povrede, a sada je spor završen, a Stefan Karić je osuđen za nasilje… »
"Doktori su me godinu dana spasavali" Nataša Šavija o presudi Stefanu Kariću, ispričala šta se dešavalo iza zatvorenih vrata…
Blic pre 21 sat
Stefan Karić je osuđen uslovno na tri godine zatvora zbog prebijanja Nataše Šavije 1. maja 2023. godine. U sudnici su imali dva susreta, a Nataša ističe da je doživela neprijatnosti tokom procesa. Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić osuđen je za… »
Vesti dana »
Napad na Liban uprkos primirju, četvoro stradalo; Arakči sa pakistanskim vojnim vrhom o okončanju sukoba
RTS pre 29 minutajoš 42 povezane
Stanković ne beži od odgovornosti: "Ne može se reći da u derbiju postoji favorit"
Sportske.net pre 39 minutajoš 52 povezane
Predsednica Slovenije nakon prvog kruga nije predložila mandatara za sastav vlade
Serbian News Media pre 2 satajoš 10 povezanih