Повезане вести

"Доктори су ме годину дана спасавали" Наташа Шавија о пресуди Стефану Карићу, испричала шта се дешавало иза затворених врата…

"Доктори су ме годину дана спасавали" Наташа Шавија о пресуди Стефану Карићу, испричала шта се дешавало иза затворених врата…

Блиц 24.04.2026
Стефан Карић је осуђен условно на три године затвора због пребијања Наташе Шавије 1. маја 2023. године. У судници су имали два сусрета, а Наташа истиче да је доживела непријатности током процеса. Бивши ријалити учесник Стефан… »
"Имали смо сусрет, извикао се на мене" Наташа Шавија признала да се видела са Карићем, а онда скроз побеснела: Као да сам ја…

"Имали смо сусрет, извикао се на мене" Наташа Шавија признала да се видела са Карићем, а онда скроз побеснела: Као да сам ја…

Курир 24.04.2026
Бивши ријалити учесник Стефан Карић осуђен је за пребијање Наташе Шавије на три године затвора условно. Наиме, Шавија га је оптужила да јој је 1. маја 2023. године нанео тешке телесне повреде, сада је спор завршен, а Стефан… »
"Доктори су ме годину дана спасавали", Шавија о Карићевој пресуди: Ово се дешавало иза затворених врата суднице

"Доктори су ме годину дана спасавали", Шавија о Карићевој пресуди: Ово се дешавало иза затворених врата суднице

Телеграф 24.04.2026
Бивши ријалити учесник Стефан Карић осуђен је за пребијање Наташе Шавије на три године затвора условно. Наиме, Шавија га је оптужила да јој је 1. маја 2023. године нанео тешке телесне повреде, а сада је спор завршен, а Стефан… »

Вести дана »