Povezane vesti

"Da li si bio plaćen nakon tračarenja o meni?" Kija Kockar šokira javnost, sve je objavila javno: Jesi li i dalje bez dinara?…

"Da li si bio plaćen nakon tračarenja o meni?" Kija Kockar šokira javnost, sve je objavila javno: Jesi li i dalje bez dinara?…

Kurir pre 30 dana
Nekadašnja voditeljka Kija Kockar podelila je na društvenim mrežama rečenice koje su odmah pokrenule lavinu komentara. Istakla je kakvi ljudi nikako ne mogu da budu njeni prijatelji, a dotakla se i onih koji spletkare iza njenih leđa. "Da li si bio… »
"Da li si plaćen za ovo ili si i dalje bez dinara?" Kija Kockar se javno oglasila: "Sediš sa mojim neprijateljima", objave…

"Da li si plaćen za ovo ili si i dalje bez dinara?" Kija Kockar se javno oglasila: "Sediš sa mojim neprijateljima", objave…

Blic pre 30 dana
Ranije je iznenadila pratioce izjavom da želi da bude kremirana i da nema klasičan spomenik. Kija je otkrila da je verena i da planira drugo venčanje u Las Vegas, Elvis stilu, isključivo u društvu dragih ljudi. Nekadašnja voditeljka Kija Kockar podelila… »

Vesti dana »