Povezane vesti
"Melina me terala da joj donji veš perem na ruke": Bivša bebisiterka Džinovića ovu Đininu rečenicu nikad neće zaboraviti
Mondo pre 22 dana
Vest o razvodu Meline i Harisa Džinovića, nakon 23 godine zajedničkog života i braka u kojem su dobili ćerku Đinu i sina Kana, i dalje ne prestaje da intrigira javnost. Dodatnu pažnju izazvala su i dešavanja iz njihovog privatnog života. Naime… »
"Melina me je terala da joj donji veš perem na ruke" Šok ispovest bivše bebisiterke Džinovića: Đina mi je rekla da želi...…
Kurir pre 21 dana
Nakon pune 23 godine zajedničkog života i braka u kojem su dobili sina Kana i ćerku Đinu, vest o razvodu Meline i Harisa Džinovića i dalje ne prestaje da intrigira javnost. Dok se modna kreatorka prošle subote, zaklela na ljubav bogatom Englezu Džefriju… »
"Đina mi je rekla da želi ugovoren brak" Bivša dadilja Džinovića otkrila šok detalje: "Udaću se za bogataša..."
Telegraf pre 21 dana
Nakon pune 23 godine zajedničkog života i braka u kojem su dobili sina Kana i ćerku Đinu, vest o razvodu Meline i Harisa Džinovića i dalje ne prestaje da intrigira javnost. Dok se modna kreatorka prošle subote, zaklela na ljubav bogatom Englezu Džefriju… »
"Đina mi je rekla da želi ugovoren brak" Šok ispovest bivše bebisiterke Džinovića: "Rekla mi je: "Udaću se za nekog bogataša…
Blic pre 21 dana
Dadilja tvrdi da su deca bila bliža Harisu, a sa Melinom su provodila veoma malo vremena tokom dana. Melina se nedavno udala za britanskog milionera, kojeg je upoznala tokom vožnje taksijem, što je opisano kao sudbinski susret. Nakon pune 23 godine… »
Vesti dana »
RHMZ izdao novo upozorenje: Cela Srbija pod narandžastim meteoalarmom na pljuskove sa grmljavinom
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 17 povezanih
Nepogode i zahlađenje na jugoistoku Srbije: Za vikend obilni pljuskovi i pad temperature
Južne vesti pre 1 satjoš 15 povezanih
MUP: Ministar Dačić nije u bolnici, redovno obavlja preglede
Glas Zaječara pre 14 minutajoš 11 povezanih
Vučić: Još nije pronađeno telo osobe koja je nestala posle pucnjave u restoranu na Senjaku
N1 Info pre 44 minutajoš 48 povezanih