Povezane vesti
Prva izjava Danijela Kajmakoskog nakon što su ga kidnapovali! Pevač otvorio dušu o potresnom događaju
Telegraf pre 1 dan
Večeras se u prestonici održava prestižni festival "Beogradsko proleće" koji obeležava 65 godna od osnivanja. Festival koji od 1961. godine okuplja brojne poznate izvođače i ljubitelje domaće muzike održava se u MTS dvorani, a nekada se održavao u Domu… »
"Porodica je uz mene, ovo je moglo svakome da se desi" Prvi intervju Daniela Kajmakoskog nakon jezive otmice u centru…
Blic pre 4 sati
Svesno se povukao iz javnosti kako bi više vremena provodio sa porodicom i posvetio se autorskom radu. Apeluje na mlade da porodicu postave kao prioritet u životu. Pevač Daniel Kajmakoski nedavno je bio kidnapovan posle nastupa u centru srpske… »
"Porodica je uz mene, povukao sam se" Prvi intervju Daniela Kajmakoskog nakon otmice: Ovo ništa ne vredi, ni brak, ni posao...
Kurir pre 4 sati
Pevač Daniel Kajmakoski nedavno je bio kidnapovan posle nastupa u centru srpske prestonice, a sad je naveo da je to sve iza njega. Ističe da je okrenut isključivo lepim stvarima. - Nisam od šećera, takođe sam Balkanac, Makedonac... Dovoljno sam jak da… »
"Dovoljno sam jak da nastavim": Daniel Kajmakoski progovorio o otmici, otkrio kakvi su mu planovi nakon jezivog događaja
Mondo pre 5 sati
Večeras se u prestonici održava prestižni festival "Beogradsko proleće" koji obeležava 65 godna od osnivanja manifestacije koja od 1961. godine okuplja brojne poznate izvođače i ljubitelje domaće muzike održava se u MTS dvorani, a nekada se održavao u… »
Dušan Svilar o saradnji sa Milanom Stankovićem: Pevač se vraća na velika vrata na estradnu scenu, evo i kada
Telegraf pre 5 sati
Večeras se u prestonici održava prestižni festival "Beogradsko proleće" koji obeležava 65 godna od osnivanja. Festival koji od 1961. godine okuplja brojne poznate izvođače i ljubitelje domaće muzike održava se u MTS dvorani, a nekada se održavao u Domu… »
Hitovi su se ponovo čuli: Maja Odžaklijevska, Boris Bizetić, Princ od Vranje i drugi na festivalu "Beogradsko proleće" (foto)…
Večernje novosti pre 5 sati
PRE 65 godina osnovan je festival "Beogradsko proleće",a ova prestižna manifestacija iznedrila je brojne pevače i etablirala, danas svevremene, pesme. Foto: Novosti Revijalni karakter ovog festivala, održava se u MTS dvorani, a podsetili smo se pesama… »
Obeležio epohu 70-ih, a njegov veliki hit "Odiseja" znaju sve generacije: Ovako danas izgleda legendarni pevač
Telegraf pre 7 sati
Večeras se u prestonici održava prestižni festival Beogradsko proleće koji obeležava 65 godna od osnivanja. Festival koji od 1961. godine okuplja brojne poznate izvođače i ljubitelje domaće muzike održava se u MTS dvorani, a nekada se održavao u Domu… »
Vesti dana »
Portparolka Bele kuće: Videli smo neki napredak Irana u poslednjih nekoliko dana
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Drama u Vašingtonu Tramp na korak od napada na Kubu?! Senat sprema glasanje da mu veže ruke
Blic pre 2 satajoš 1 povezana