Povezane vesti
Šok, otrovao se Marin Čilić
Nova pre 10 sati
Marin Čilić, slavni hrvatski teniser, morao je da se povuče sa mastersa u Madridu zbog trovanja hranom, kako je sam otkrio. Čilić je trebalo da igra protiv Žoaa Fonseke, ali od toga neće biti ništa. "Ćao svima, Nažalost, juče sam dobio trovanje hranom… »
Čilić se otrovao hranom, pa se povukao sa mastersa u Madridu
RTS pre 9 sati
Najbolji hrvatski teniser Marin Čilić povukao se sa mastersa u Madridu zbog trovanja hranom, saopštio je putem društvenih mreža. Iskusni 37-godišnjak trebalo je u petak uveče da odigra meč drugog kola protiv Brazilca Žoaa Fonseke, ali je bio prinuđen da… »
Marin Čilić se otrovao! Evo šta se dogodilo hrvatskom teniseru!
Kurir pre 10 sati
Meč šesnaestine finala turnira u Madridu između brazilskog tenisera Žoaa Fonseke i njegovog rivala Marina Čilića neće biti odigran, nakon što je hrvatski teniser morao da se povuče zbog zdravstvenih problema. Kako je sam igrač potvrdio, doživeo je… »
Drama u Madridu! Hrvat se otrovao
Večernje novosti pre 10 sati
Duel šesnaestine finala turnira u Madridu između brazilskog tenisera Žoaa Fonseke i hrvatskog igrača Marina Čilića otkazan je, pošto je Hrvat bio primoran da odustane usled zdravstvenih tegoba. Augustas Cetkauskas / Alamy / Profimedia Kako je sam igrač… »
Čilić se naprasno povukao, Fonseka bez borbe do spektakla sa Rafom
B92 pre 11 sati
Turnir u Madridu nastavlja da donosi neplanirane situacije - organizatori su ponovo morali da reaguju u hodu zbog otkazivanja tik pred meč. Samo nekoliko sati nakon što se povukla Medison Kiz, isto je učinio i Marin Čilić. Čilić je trebalo da igra protiv… »
Marin Čilić se otrovao!
Telegraf pre 11 sati
Meč šesnaestine finala turnira u Madridu između brazilskog tenisera Joaa Fonseke i njegovog rivala Marina Čilića neće biti odigran, nakon što je hrvatski teniser morao da se povuče zbog zdravstvenih problema. Kako je sam igrač potvrdio, doživeo je… »
Vesti dana »
Tačno ovog dana se vreme menja! Detaljna prognoza Nedeljka Todorovića: Evo kada kreće kiša, pominje i sneg
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih
"Odbacili smo zahteve Amerikanaca" Bela kuća tvrdi jedno, Teheran brutalno odgovara: Danas nova runda pregovora u Pakistanu, Lavrov upozorava na najgore
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih
Boston se razigrao i vratio prednost protiv Filadelfije u plej-ofu
Euronews pre 44 minutajoš 9 povezanih