Povezane vesti

Šok, otrovao se Marin Čilić

Šok, otrovao se Marin Čilić

Nova pre 10 sati
Marin Čilić, slavni hrvatski teniser, morao je da se povuče sa mastersa u Madridu zbog trovanja hranom, kako je sam otkrio. Čilić je trebalo da igra protiv Žoaa Fonseke, ali od toga neće biti ništa. "Ćao svima, Nažalost, juče sam dobio trovanje hranom… »
Čilić se otrovao hranom, pa se povukao sa mastersa u Madridu

Čilić se otrovao hranom, pa se povukao sa mastersa u Madridu

RTS pre 9 sati
Najbolji hrvatski teniser Marin Čilić povukao se sa mastersa u Madridu zbog trovanja hranom, saopštio je putem društvenih mreža. Iskusni 37-godišnjak trebalo je u petak uveče da odigra meč drugog kola protiv Brazilca Žoaa Fonseke, ali je bio prinuđen da… »
Marin Čilić se otrovao! Evo šta se dogodilo hrvatskom teniseru!

Marin Čilić se otrovao! Evo šta se dogodilo hrvatskom teniseru!

Kurir pre 10 sati
Meč šesnaestine finala turnira u Madridu između brazilskog tenisera Žoaa Fonseke i njegovog rivala Marina Čilića neće biti odigran, nakon što je hrvatski teniser morao da se povuče zbog zdravstvenih problema. Kako je sam igrač potvrdio, doživeo je… »
Drama u Madridu! Hrvat se otrovao

Drama u Madridu! Hrvat se otrovao

Večernje novosti pre 10 sati
Duel šesnaestine finala turnira u Madridu između brazilskog tenisera Žoaa Fonseke i hrvatskog igrača Marina Čilića otkazan je, pošto je Hrvat bio primoran da odustane usled zdravstvenih tegoba. Augustas Cetkauskas / Alamy / Profimedia Kako je sam igrač… »
Čilić se naprasno povukao, Fonseka bez borbe do spektakla sa Rafom

Čilić se naprasno povukao, Fonseka bez borbe do spektakla sa Rafom

B92 pre 11 sati
Turnir u Madridu nastavlja da donosi neplanirane situacije - organizatori su ponovo morali da reaguju u hodu zbog otkazivanja tik pred meč. Samo nekoliko sati nakon što se povukla Medison Kiz, isto je učinio i Marin Čilić. Čilić je trebalo da igra protiv… »
Marin Čilić se otrovao!

Marin Čilić se otrovao!

Telegraf pre 11 sati
Meč šesnaestine finala turnira u Madridu između brazilskog tenisera Joaa Fonseke i njegovog rivala Marina Čilića neće biti odigran, nakon što je hrvatski teniser morao da se povuče zbog zdravstvenih problema. Kako je sam igrač potvrdio, doživeo je… »

Vesti dana »