Повезане вести
"Као заљубљена тинејџерка!" Мелина живи живот из снова на Азурној обали! Љуби моћног бизнисмена, а ево како је угађала…
Блиц 25.04.2026
Њихови пријатељи кажу да Мелина изгледа заљубљено и да сада има партнера који јој потпуно одговара. Никада није волела миран живот, често је путовала и дружила се, што је утицало на стил васпитања њихове деце. Модна… »
"Мислила сам да ће ми крај њега бити као код тате" Мелина се удала за моћног Џефрија, а њене речи о преломном периоду…
Блиц 25.04.2026
Венчање са Џефријем било је гламурозно, без црквеног обреда, а Мелину је на церемонију довезао луксузни олдтајмер. Мелина истиче како никад није била кућни тип и да је увек уживала у динамичном начину живота, а бившем мужу… »
Свађала се с Харисом у Диоровој радњи: Мелина га пред радницама питала да ли је стипса
Мондо 25.04.2026
Модна креаторка Мелина Галић некада Џиновић, сада Арнолд, прошле недеље удала се за милионера Џефрија Пола Арнолда, што је њен други брак након 22 године проведене са Харисом Џиновићем. Из тог брака имају двоје деце, а син… »
О свађи у луксузној продавници Хариса Џиновића и Мелине су сви причали: Драма настала због ципела: "Јеси ли ти то стипса?"
Блиц 25.04.2026
Мелина је описала једну њихову свађу у Диор продавници у Паризу, где је научила да младост треба уживати без оптерећења. Својег новог мужа упознала је сасвим случајно, на путу до аеродрома у таксију Модна креаторка Мелина… »
Драма на гламурозном месту! Свађа Мелине и Хариса у Паризу подигла прашину: "Да ли си то стипса?"
Курир 25.04.2026
Модна креаторка Мелина Галић некада Џиновић, сада Арнолд, прошле недеље удала се за милионера Џефри Пол Арнолд. Тиме је, по свему судећи, дефинитивно ставила тачку на живот у Србији и прошлост коју везује за брак са певачем… »
"Да ли си ти стипса?" О свађи Мелине и Хариса у Диору у Паризу брујали су сви
Нова 25.04.2026
Модна креаторка Мелина Галић, сада Арнолд, прошле недеље удала се за милионера Џефрија Пола Арнолда. Она је тако још једном ставила тачку на живот у Србију и прошлост за коју је везује брак са певачем Харисом Џиновићем који је… »
"Да ли си ти то стипса?" О свађи Мелине и Хариса у Диору у Паризу брујали су сви. "Целу младост провела сам..."
Телеграф 25.04.2026
Модна креаторка Мелина Галић, сада Арнолд, прошле недеље удала се за милионера Џефрија Пола Арнолда. Она је тако још једном ставила тачку на живот у Србију и прошлост за коју је везује брак са певачем Харисом Џиновићем који је… »
Прошле године хтео да жени младу Украјинку? Испливали нови детаљи о Мелинином милионеру, запросио је она рекла "не"
Мондо 25.04.2026
Права шпанска серија дешава се у животу бивше жене музичке звезде Хариса Џиновића, Мелине Џиновић, некада Галић, сада Арнолд, и њеног новог супруга Џефрија Пола Арнолда. Британски милионер је пре везе с креаторком био у… »
"Сада ме је срамота" Мелина Галић се на Медитерану удала за имућног Џефрија, а ево шта је знала да ради Харису у браку
Курир 25.04.2026
Након развода од певача Харис Џиновић, модна креаторка Мелина Галић бивша Џиновић окренула је нови лист и започела живот у Монаку. Док је њен бивши супруг остао у Србији, где живи на београдском Сењаку, Мелина с њим више… »
"Понижавајуће да жена има такво понашање, као психопата", Мелина Џиновић се на Медитерану удала за имућног Џефрија, а ево…
Блиц 25.04.2026
Више нема никакав контакт са бившим супругом који је остао да живи у Београду. Хариса је дуго опсесивно проверавала и надзирала због неповерења. Након краха брака и развода од певача Хариса Џиновића, модна креаторка Мелина… »
"Тако се понашају само психопате": Испливали шок детаљи о Мелини, понижавала се 3 године
Мондо 25.04.2026
Док је њен бивши супруг остао у Србији и живи у београдском насељу Сењак, Мелина данас с њим више нема никакав контакт. Удаљена од Балкана, креаторка живи као краљица поред милионера Џефрија (70). Иако јој је у новом… »
"Сада ме је срамота" Мелина се удала за имућног Џефрија, а овако се понашала према Харису док су били у браку
Телеграф 25.04.2026
Након краха брака и развода од певача Хариса Џиновића, модна креаторка Мелина Џиновић започела је потпуно нов живот и одселила се у Монако. Њен бивши супруг, певач, остао је у Србији у њиховој вили на Сењаку где живи са… »
Украјинка родила Џефрију дете, али одбила брак, па улетела Мелина! Буран љубавни живот дизајнеркиног мужа: Због овога млађа…
Курир 25.04.2026
Права шпанска серија дешава се у животу бивше жене музичке звезде Хариса Џиновића, Мелине Џиновић, некада Галић, сада Арнолд, и њеног новог супруга Џефрија Пола Арнолда. Британски милионер је пре везе с креаторком био у… »
"Ја сам изузетно профитирала", Мелина удајом за милионера ушла у круг имућних: Њена изјава од пре шокирала све
Телеграф 25.04.2026
Свадба Мелине Џиновић и милионера из Енглеске Џеферија Пола Арнолда Дејма (70) прошле недеље била је главна тема у јавности. Након развода од легендарног певача Хариса Џиновића, Мелина се није много оглашавала везано за… »
Вести дана »
Тужилаштво објавило анализу доказа о одбацивању дела кривичне пријаве против Милића
РТВ пре 8 минутајош 5 повезаних
Краљево: Сутра Дан жалости и сахрана припадника Војске Србије који је погинуо у мисији УН у Либану
Данас пре 10 сатијош 1 повезана
САД разарају Иран: Почела одмазда због обореног хеликоптера - Трамп спустио пакао на земљу
Вечерње новости пре 5 сатијош 4 повезане