Povezane vesti

Svađala se s Harisom u Diorovoj radnji: Melina ga pred radnicama pitala da li je stipsa

Svađala se s Harisom u Diorovoj radnji: Melina ga pred radnicama pitala da li je stipsa

Mondo pre 1 sat
Modna kreatorka Melina Galić nekada Džinović, sada Arnold, prošle nedelje udala se za milionera Džefrija Pola Arnolda, što je njen drugi brak nakon 22 godine provedene sa Harisom Džinovićem. Iz tog braka imaju dvoje dece, a sin je, nakon njenog odlaska u… »
O svađi u luksuznoj prodavnici Harisa Džinovića i Meline su svi pričali: Drama nastala zbog cipela: "Jesi li ti to stipsa?"

O svađi u luksuznoj prodavnici Harisa Džinovića i Meline su svi pričali: Drama nastala zbog cipela: "Jesi li ti to stipsa?"

Blic pre 3 sata
Melina je opisala jednu njihovu svađu u Dior prodavnici u Parizu, gde je naučila da mladost treba uživati bez opterećenja. Svojeg novog muža upoznala je sasvim slučajno, na putu do aerodroma u taksiju Modna kreatorka Melina Džinović, sada Arnold… »
"Da li si ti stipsa?" O svađi Meline i Harisa u Dioru u Parizu brujali su svi

"Da li si ti stipsa?" O svađi Meline i Harisa u Dioru u Parizu brujali su svi

Nova pre 3 sata
Modna kreatorka Melina Galić, sada Arnold, prošle nedelje udala se za milionera Džefrija Pola Arnolda. Ona je tako još jednom stavila tačku na život u Srbiju i prošlost za koju je vezuje brak sa pevačem Harisom Džinovićem koji je okončan pre tri godine… »
Drama na glamuroznom mestu! Svađa Meline i Harisa u Parizu podigla prašinu: "Da li si to stipsa?"

Drama na glamuroznom mestu! Svađa Meline i Harisa u Parizu podigla prašinu: "Da li si to stipsa?"

Kurir pre 3 sata
Modna kreatorka Melina Galić nekada Džinović, sada Arnold, prošle nedelje udala se za milionera Džefri Pol Arnold. Time je, po svemu sudeći, definitivno stavila tačku na život u Srbiji i prošlost koju vezuje za brak sa pevačem Harisom Džinovićem, okončan… »
"Da li si ti to stipsa?" O svađi Meline i Harisa u Dioru u Parizu brujali su svi. "Celu mladost provela sam..."

"Da li si ti to stipsa?" O svađi Meline i Harisa u Dioru u Parizu brujali su svi. "Celu mladost provela sam..."

Telegraf pre 3 sata
Modna kreatorka Melina Galić, sada Arnold, prošle nedelje udala se za milionera Džefrija Pola Arnolda. Ona je tako još jednom stavila tačku na život u Srbiju i prošlost za koju je vezuje brak sa pevačem Harisom Džinovićem koji je okončan pre tri godine… »
"Sada me je sramota" Melina Galić se na Mediteranu udala za imućnog Džefrija, a evo šta je znala da radi Harisu u braku

"Sada me je sramota" Melina Galić se na Mediteranu udala za imućnog Džefrija, a evo šta je znala da radi Harisu u braku

Kurir pre 4 sati
Nakon razvoda od pevača Haris Džinović, modna kreatorka Melina Galić bivša Džinović okrenula je novi list i započela život u Monaku. Dok je njen bivši suprug ostao u Srbiji, gde živi na beogradskom Senjaku, Melina s njim više nema kontakt. Daleko od… »
Prošle godine hteo da ženi mladu Ukrajinku? Isplivali novi detalji o Melininom milioneru, zaprosio je ona rekla "ne"

Prošle godine hteo da ženi mladu Ukrajinku? Isplivali novi detalji o Melininom milioneru, zaprosio je ona rekla "ne"

Mondo pre 4 sati
Prava španska serija dešava se u životu bivše žene muzičke zvezde Harisa Džinovića, Meline Džinović, nekada Galić, sada Arnold, i njenog novog supruga Džefrija Pola Arnolda. Britanski milioner je pre veze s kreatorkom bio u ljubavnoj vezi s javnosti… »
"Ponižavajuće da žena ima takvo ponašanje, kao psihopata", Melina Džinović se na Mediteranu udala za imućnog Džefrija, a evo…

"Ponižavajuće da žena ima takvo ponašanje, kao psihopata", Melina Džinović se na Mediteranu udala za imućnog Džefrija, a evo…

Blic pre 6 sati
Više nema nikakav kontakt sa bivšim suprugom koji je ostao da živi u Beogradu. Harisa je dugo opsesivno proveravala i nadzirala zbog nepoverenja. Nakon kraha braka i razvoda od pevača Harisa Džinovića, modna kreatorka Melina Džinović započela je potpuno… »
"Tako se ponašaju samo psihopate": Isplivali šok detalji o Melini, ponižavala se 3 godine

"Tako se ponašaju samo psihopate": Isplivali šok detalji o Melini, ponižavala se 3 godine

Mondo pre 5 sati
Dok je njen bivši suprug ostao u Srbiji i živi u beogradskom naselju Senjak, Melina danas s njim više nema nikakav kontakt. Udaljena od Balkana, kreatorka živi kao kraljica pored milionera Džefrija (70). Iako joj je u novom okruženju sve potaman, javnost… »
"Sada me je sramota" Melina se udala za imućnog Džefrija, a ovako se ponašala prema Harisu dok su bili u braku

"Sada me je sramota" Melina se udala za imućnog Džefrija, a ovako se ponašala prema Harisu dok su bili u braku

Telegraf pre 5 sati
Nakon kraha braka i razvoda od pevača Harisa Džinovića, modna kreatorka Melina Džinović započela je potpuno nov život i odselila se u Monako. Njen bivši suprug, pevač, ostao je u Srbiji u njihovoj vili na Senjaku gde živi sa sinom Kanom. Melina nema… »
Ukrajinka rodila Džefriju dete, ali odbila brak, pa uletela Melina! Buran ljubavni život dizajnerkinog muža: Zbog ovoga mlađa…

Ukrajinka rodila Džefriju dete, ali odbila brak, pa uletela Melina! Buran ljubavni život dizajnerkinog muža: Zbog ovoga mlađa…

Kurir pre 6 sati
Prava španska serija dešava se u životu bivše žene muzičke zvezde Harisa Džinovića, Meline Džinović, nekada Galić, sada Arnold, i njenog novog supruga Džefrija Pola Arnolda. Britanski milioner je pre veze s kreatorkom bio u ljubavnoj vezi s javnosti… »
"Ja sam izuzetno profitirala", Melina udajom za milionera ušla u krug imućnih: Njena izjava od pre šokirala sve

"Ja sam izuzetno profitirala", Melina udajom za milionera ušla u krug imućnih: Njena izjava od pre šokirala sve

Telegraf pre 14 sati
Svadba Meline Džinović i milionera iz Engleske Džeferija Pola Arnolda Dejma (70) prošle nedelje bila je glavna tema u javnosti. Nakon razvoda od legendarnog pevača Harisa Džinovića, Melina se nije mnogo oglašavala vezano za razvod. Ipak svojevremeno je… »

Vesti dana »