Povezane vesti

Auu, kakva fotka! Jovana Pajić golih grudi pored Marije Šerifović, drži ih u rukama dok pevačica presrećno gleda

Auu, kakva fotka! Jovana Pajić golih grudi pored Marije Šerifović, drži ih u rukama dok pevačica presrećno gleda

Kurir pre 21 dana
Pevačica Marija Šerifović već neko vreme sa porodicom i bliskom prijateljicom Jovanom Pajić boravi na Baliju odakle se redovno oglašava na mrežama. Marija je sada podelila magični prizor zabeležen na ispod vodopada, dok je Jovana bila u toplesu. Pevačica… »
Jovana Pajić u toplesu, Marija Šerifović u kupaćem ispod vodopada Pevačice ovakve niste videli! Uživaju na Baliju za sve pare…

Jovana Pajić u toplesu, Marija Šerifović u kupaćem ispod vodopada Pevačice ovakve niste videli! Uživaju na Baliju za sve pare…

Blic pre 21 dana
Podelila je fotografije sa spektakularnog vodopada smeštenog u kanjonu nalik pećini. Uz slike, Marija je napisala emotivnu poruku o snazi. Pevačica Marija Šerifović već neko vreme sa porodicom i bliskom prijateljicom Jovanom Pajić boravi na Baliju odakle… »
Jovana Pajić u toplesu pozirala pored golišave Marije Šerifović: Prizor šokirao javnost, evo šta je poručila pevačica

Jovana Pajić u toplesu pozirala pored golišave Marije Šerifović: Prizor šokirao javnost, evo šta je poručila pevačica

Mondo pre 21 dana
Muzička zvezda Marija Šerifović već neko vreme boravi na Baliju, gde uživa u društvu sina, majke i bliske prijateljice Jovane Pajić. Na Instagramu redovno deli lepe i zanimljive trenutke sa putovanja, a najnovije objave posebno su obradovale njene… »
Jovana Pajić u toplesu, pored nje golišava Marija Šerifović: Prizor kakav nikad nismo videli, veoma su prisne

Jovana Pajić u toplesu, pored nje golišava Marija Šerifović: Prizor kakav nikad nismo videli, veoma su prisne

Telegraf pre 21 dana
Muzička zvezda Marija Šerifović već neko vreme uživa na Baliju, zajedno sa svojim sinom, majkom, ali i najboljom prijateljicom Jovanom Pajić. Putem Instagrama Marija često deli zanimljive i divne trenutke, a novim objavama oduševile je pratioce. Prvo je… »
Marija u avanturi sa majkom daleko van Srbije: Verica mokra ispod vodopada, "Mama mi živi najbolji život"

Marija u avanturi sa majkom daleko van Srbije: Verica mokra ispod vodopada, "Mama mi živi najbolji život"

Telegraf pre 21 dana
Poznata pevačica Marija Šerifović često sa svojim pratiocima deli neke trenutke iz svog života, posebno sa svojih putovanja. Ovih dana Marija je na Baliju gde uživa u prolećnim danima sa najbližima. Pevačica je pokazala kako uživa u vožnji motorom i u… »
Verica mokra ispod vodopada, ne pušta ćerku! Marija Šerifović u avanturi sa majkom daleko od Srbije: "Mama mi živi najbolji…

Verica mokra ispod vodopada, ne pušta ćerku! Marija Šerifović u avanturi sa majkom daleko od Srbije: "Mama mi živi najbolji…

Blic pre 22 dana
Marija naglašava porodičnu sreću. Pevačica deli i svoja razmišljanja o životu, starenju i prihvatanju sebe. Poznata pevačica Marija Šerifović odlučila je da prolećne dane provede na Baliju, zajedno sa svojim najbližima, daleko od Srbije. Marija uživa u… »

Vesti dana »