Povezane vesti

Filip Matijašević posle prelaska u Salcburg: "Zahvalan sam svima u Čukaričkom, a posebno mojoj porodici"

Filip Matijašević posle prelaska u Salcburg: "Zahvalan sam svima u Čukaričkom, a posebno mojoj porodici"

Dnevnik pre 1 dan
Čukarički je nastavio nisku velikih transfera, a jedan od najvećih svakako je i ovaj poslednji, Filip Matijašević je potpisao ugovor sa austrijskim Salcburgom do juna 2031. godine. Ofanzivni vezista će se na kraju sezone preseliti sa Banovog brda, iz… »
"Po meni je Vlahović najbolji špic na svetu"

"Po meni je Vlahović najbolji špic na svetu"

B92 pre 1 dan
Srpski fudbaler Filip Matijašević izneo je utiske posle potpisivanja ugovora sa Salcburgom. Matijašević u ovaj klub stiže iz Čukaričkog u transferu vrednom 4.000.000 evra uz procente od naredne prodaje. "Trudim se da glavom budem u Beogradu i u… »
"Eno, majka i dalje plače, otac prikriva..." Mladi srpski fudbaler posle istorijskog transfera priznao: Tata me nikada nije…

"Eno, majka i dalje plače, otac prikriva..." Mladi srpski fudbaler posle istorijskog transfera priznao: Tata me nikada nije…

Kurir pre 1 dan
Filip Matijašević je potpisao ugovor sa austrijskim Salcburgom do juna 2031. godine. Ofanzivni vezista će se na kraju sezone preseliti sa Banovog brda, iz najboljeg srpskog kluba za razvoj mladih igrača, u jedan od najboljih u tom segmentu u svetu, ekipu… »
Emotivni oproštaj od voljenog kluba: Matijaševićeve reči treba da budu primer svakom mladom fudbaleru!

Emotivni oproštaj od voljenog kluba: Matijaševićeve reči treba da budu primer svakom mladom fudbaleru!

Hot sport pre 1 dan
Ovako treba da se razmišlja u ovoj fazi karijere! Filip Matijašević oprostio se emotivnim rečima od Čukaričkog nakon što je potpisao ugovor sa Salcburgom do juna 2031. godine, ali je jasno poručio da mu je do kraja sezone fokus i dalje na klubu sa… »
Matijašević: Nikakvih protekcija nije bilo, znam šta sam prošao

Matijašević: Nikakvih protekcija nije bilo, znam šta sam prošao

Sport klub pre 1 dan
Čukarički je nastavio nisku velikih transfera, a jedan od najvećih svakako je i ovaj poslednji, Filip Matijašević je potpisao ugovor sa austrijskim Salcburgom do juna 2031. godine. Ofanzivni vezista će se na kraju sezone preseliti sa Banovog brda, iz… »

Vesti dana »