Povezane vesti

Pet termina iz psihologije koje možda koristimo pogrešno

BBC News pre 1 dan
Korišćenje psihoterapijskog jezika na neprecizan i površan način u svakodnevnom govoru naziva se terapijski govor (therapy speak) i može da utiče na to kako neke termine razumemo. „Bukvalno imam traumu od ovih stepenica, imala sam slične u zgradi u kojoj… »

NIN pre 1 dan
"Bukvalno imam traumu od ovih stepenica, imala sam slične u zgradi u kojoj sam živela pre. "Mrzelo me je da se penjem, a nije bilo lifta", rekla mi je drugarica pomalo u šali, dok smo zajedno išle do zajedničke poznanice. Nisam prvi put čula da se reč… »

Južne vesti pre 1 dan
Getty Images „Bukvalno imam traumu od ovih stepenica, imala sam slične u zgradi u kojoj sam živela pre. „Mrzelo me je da se penjem, a nije bilo lifta“, rekla mi je drugarica pomalo u šali, dok smo zajedno išle do zajedničke poznanice. Nisam prvi put čula… »

Radio 021 pre 1 dan
Korišćenje psihoterapijskog jezika na neprecizan i površan način u svakodnevnom govoru naziva se terapijski govor (therapy speak) i može da utiče na to kako neke termine razumemo. Getty Images „Bukvalno imam traumu od ovih stepenica, imala sam slične u… »

Danas pre 1 dan
„Bukvalno imam traumu od ovih stepenica, imala sam slične u zgradi u kojoj sam živela pre. „Mrzelo me je da se penjem, a nije bilo lifta“, rekla mi je drugarica pomalo u šali, dok smo zajedno išle do zajedničke poznanice. Nisam prvi put čula da se reč… »

Vesti dana »