Povezane vesti
Pet termina iz psihologije koje možda koristimo pogrešno
BBC News pre 1 dan
Korišćenje psihoterapijskog jezika na neprecizan i površan način u svakodnevnom govoru naziva se terapijski govor (therapy speak) i može da utiče na to kako neke termine razumemo. „Bukvalno imam traumu od ovih stepenica, imala sam slične u zgradi u kojoj… »
NIN pre 1 dan
"Bukvalno imam traumu od ovih stepenica, imala sam slične u zgradi u kojoj sam živela pre. "Mrzelo me je da se penjem, a nije bilo lifta", rekla mi je drugarica pomalo u šali, dok smo zajedno išle do zajedničke poznanice. Nisam prvi put čula da se reč… »
Južne vesti pre 1 dan
Getty Images „Bukvalno imam traumu od ovih stepenica, imala sam slične u zgradi u kojoj sam živela pre. „Mrzelo me je da se penjem, a nije bilo lifta“, rekla mi je drugarica pomalo u šali, dok smo zajedno išle do zajedničke poznanice. Nisam prvi put čula… »
Radio 021 pre 1 dan
Korišćenje psihoterapijskog jezika na neprecizan i površan način u svakodnevnom govoru naziva se terapijski govor (therapy speak) i može da utiče na to kako neke termine razumemo. Getty Images „Bukvalno imam traumu od ovih stepenica, imala sam slične u… »
Danas pre 1 dan
„Bukvalno imam traumu od ovih stepenica, imala sam slične u zgradi u kojoj sam živela pre. „Mrzelo me je da se penjem, a nije bilo lifta“, rekla mi je drugarica pomalo u šali, dok smo zajedno išle do zajedničke poznanice. Nisam prvi put čula da se reč… »
Vesti dana »
Ministar spoljnih poslova Irana se vratio u Pakistan, bez razgovora sa američkim izaslanicima
Nedeljnik pre 34 minutajoš 108 povezanih
Kralj Čarls i poseta SAD: Bakingemska palata u konsultacijama posle pucnjave u Vašingtonu
NIN pre 3 satajoš 88 povezanih
Jokiću je neko ukrao gaće posle poraza od Minesote! Da, dobro ste pročitali... Srbin ostao bez donjeg veša, evo šta ga je zateklo u svlačionici!
Kurir pre 9 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Radio sto plus pre 5 satijoš 27 povezanih