Povezane vesti
Konte razočaran jer Lukaku nije želeo da ga pozdravi
Sportske.net pre 29 dana
Trener Napolija Antonio Konte rekao je da je razočaran postupkom svog fudbalera Romelua Lukakua, koji nije želeo sa njim da se pozdravi kada je došao u trening centar, po povratku sa rehabilitacije u Belgiji. Napoli je sinoć pobedio Kremoneze 4:0 u… »
Haos u Napoliju! Lukaku došao u trening centar, ali nije želeo da se pozdravi sa trenerom! Konte razočaran, besan je zbog…
Kurir pre 29 dana
Napoli je sinoć pobedio Kremoneze 4:0 u Seriji A, a Konte je posle te utakmice upitan da li je razgovarao sa Lukakuom. Lukaku je dobio dozvolu kluba da se u Belgiji oporavlja od povrede tetive, a po dolasku u Italiju došao je u trening centar gde se… »
Haos u Napulju, Konte izneo "prljav veš", nešto ozbiljno puklo u odnosu sa jednom od najvećih zvezda
Nova pre 29 dana
Trener Napolija Antonio Konte rekao je da je razočaran postupkom svog fudbalera Romelua Lukakua, koji nije želeo sa njim da se pozdravi kada je došao u trening centar, po povratku sa rehabilitacije u Belgiji. Napoli je pobedio Kremoneze 4:0 u Seriji A, a… »
Lukaku razočarao Kontea: Očekivao sam poruku ili pozdrav
Danas pre 29 dana
Fudbaleri Napolija savladali su Kremoneze sa 4:0 u meču 34. kola Serije A. Trener Napolija Antonio Konte nakon meča je istakao razočaran postupkom svog fudbalera Romelua Lukakua, koji se nije sa njim pozdravio kada je došao u trening centar, po povratku… »
Konte: "Očekivao sam pozdrav ili poruku od Lukakua - razočarao sam se"
B92 pre 29 dana
Situacija sa Romeluom Lukakuom i dalje ne jenjava, a novi detalji dodatno podižu tenzije u Napulju. Belgijski napadač se nakon perioda oporavka u domovini, gde je boravio zbog povrede, konačno vratio u Italiju, ali je njegov povratak u klub ponovo… »
Konte: Lukaku došao u trening centar , nije ni pokucao na vrata
Sport klub pre 29 dana
Trener Napolija Antonio Konte rekao je da je razočaran postupkom svog fudbalera Romelua Lukakua, koji nije želeo sa njim da se pozdravi kada je došao u trening centar, po povratku sa rehabilitacije u Belgiji. Napoli je pobedio Kremoneze 4:0 u Seriji A, a… »
Trener Napolija Konte razočaran jer Lukaku nije želeo da ga pozdravi u trening centru
Radio sto plus pre 29 dana
Napoli je sinoć pobedio Kremoneze 4:0 u Seriji A, a Konte je posle te utakmice upitan da li je razgovarao sa Lukakuom. Lukaku je dobio dozvolu kluba da se u Belgiji oporavlja od povrede tetive, a po dolasku u Italiju došao je u trening centar gde se… »
Lukaku napravio novi neočekivani potez, Konte rekao: "To me je razočaralo, očekivao sam..."
Telegraf pre 29 dana
Saga oko Romelua Lukakua ne stišava se još uvek. Belgijski napadač konačno se pojavio u Napulju, međutim, ponovo je privukao pažnju svih. Beglijanac se lečio u domovini nakon povrede koju je doživeo. Bilo je problema oko njegovog povratka u klub, nije se… »
Vesti dana »
Dačić: Sinoć povređeno 17 policajaca, 47 lica dovedeno zbog incidenata
Telegraf pre 12 satijoš 18 povezanih
Pozovi Srbina radi osvajanja Evrolige: Nikola Milutinov nastavio tradiciju srpskih igrača koji su se peli na krov Evrope! Trijumf proslavio sa trobojkom
Kurir pre 42 minutajoš 26 povezanih
"Kopi pejst"! Biće teško! Novak Đoković saznao rivala u drugom kolu Rolan Garosa!
Kurir pre 12 minutajoš 85 povezanih
Policiju izgleda zanima samo Pionirski park: Nikad više službenika na ulici, ali zašto nije obezbeđen i skup na Slaviji
N1 Info pre 3 satajoš 25 povezanih
Aksios: Iran načelno pristao da se reši obogaćenog uranijuma; Tramp: Pregovori konstruktivni, ne žurimo
RTS pre 42 minutajoš 46 povezanih