Повезане вести
Конте разочаран јер Лукаку није желео да га поздрави
Спортске.нет пре 2 дана
Тренер Наполија Антонио Конте рекао је да је разочаран поступком свог фудбалера Ромелуа Лукакуа, који није желео са њим да се поздрави када је дошао у тренинг центар, по повратку са рехабилитације у Белгији. Наполи је синоћ… »
Хаос у Напуљу, Конте изнео "прљав веш", нешто озбиљно пукло у односу са једном од највећих звезда
Нова пре 2 дана
Тренер Наполија Антонио Конте рекао је да је разочаран поступком свог фудбалера Ромелуа Лукакуа, који није желео са њим да се поздрави када је дошао у тренинг центар, по повратку са рехабилитације у Белгији. Наполи је победио… »
Хаос у Наполију! Лукаку дошао у тренинг центар, али није желео да се поздрави са тренером! Конте разочаран, бесан је због…
Курир пре 2 дана
Наполи је синоћ победио Кремонезе 4:0 у Серији А, а Конте је после те утакмице упитан да ли је разговарао са Лукакуом. Лукаку је добио дозволу клуба да се у Белгији опоравља од повреде тетиве, а по доласку у Италију дошао је у… »
Лукаку разочарао Контеа: Очекивао сам поруку или поздрав
Данас пре 2 дана
Фудбалери Наполија савладали су Кремонезе са 4:0 у мечу 34. кола Серије А. Тренер Наполија Антонио Конте након меча је истакао разочаран поступком свог фудбалера Ромелуа Лукакуа, који се није са њим поздравио када је дошао у… »
Конте: "Очекивао сам поздрав или поруку од Лукакуа - разочарао сам се"
Б92 пре 2 дана
Ситуација са Ромелуом Лукакуом и даље не јењава, а нови детаљи додатно подижу тензије у Напуљу. Белгијски нападач се након периода опоравка у домовини, где је боравио због повреде, коначно вратио у Италију, али је његов… »
Конте: Лукаку дошао у тренинг центар , није ни покуцао на врата
Спорт клуб пре 2 дана
Тренер Наполија Антонио Конте рекао је да је разочаран поступком свог фудбалера Ромелуа Лукакуа, који није желео са њим да се поздрави када је дошао у тренинг центар, по повратку са рехабилитације у Белгији. Наполи је победио… »
Тренер Наполија Конте разочаран јер Лукаку није желео да га поздрави у тренинг центру
Радио сто плус пре 2 дана
Наполи је синоћ победио Кремонезе 4:0 у Серији А, а Конте је после те утакмице упитан да ли је разговарао са Лукакуом. Лукаку је добио дозволу клуба да се у Белгији опоравља од повреде тетиве, а по доласку у Италију дошао је у… »
Лукаку направио нови неочекивани потез, Конте рекао: "То ме је разочарало, очекивао сам..."
Телеграф пре 2 дана
Сага око Ромелуа Лукакуа не стишава се још увек. Белгијски нападач коначно се појавио у Напуљу, међутим, поново је привукао пажњу свих. Беглијанац се лечио у домовини након повреде коју је доживео. Било је проблема око његовог… »
Вести дана »
Гардисти, чај и пчеле: Прва званична посета британског краљевског пара Америци
BBC News пре 1 сатјош 20 повезаних
Претежно сунчано и топло, уз могуће краткотрајне пљускове
Глас Зајечара пре 59 минутајош 21 повезана
Трампови поново траже отпуштање комичара Џимија Кимела после вица о Меланији
Н1 Инфо пре 34 минутајош 17 повезаних