Povezane vesti
"Kad sam se rodila nisu znali koje ime da mi daju" Slavicu u kraju u kom je živela svi znaju po nadimku: Do danas se to nije…
Blic pre 1 dan
Još je mnogi u Šapcu zovu Bebana, ime Slavica zvučalo im je neobično na sceni Posle razvoda zapala je u duboku depresiju i borila se sa anksioznim napadima Poznata pevačica Slavica Ćukteraš, koja se proslavila učešćem u prvoj sezoni muzičkog takmičenja… »
Roditelji joj nisu dali ime po rođenju, u Šapcu je zovu Bebana: Pojavila u zg kao Slavica, komšije ostale u čudu
Mondo pre 1 dan
Slavica Ćukteraš pričala je o manje poznatim detaljima iz privatnog života i to kada je meštanin Šapca otkrio jednu tajnu. Kako je ispričala, sve se desilo jer joj roditelji nisu dali ime po rođenju. - To mi je nadimak, jer kad sam se rodila roditelji… »
"Kad sam se rodila nisu znali koje ime da mi daju" Slavicu Ćukteraš u rodnom Šapcu većina zna po nadimku: Kad sam se pojavila…
Kurir pre 1 dan
Slavica Ćukteraš pričala je o manje poznatim detaljima iz privatnog života i to kada je meštanin Šapca otkrio jednu tajnu. Slavica Ćukteraš rođena je u Šapcu, a kada su njene komšije trebalo da govore o njoj, saznalo se da je mnogi u ovom gradu znaju po… »
Vesti dana »
"Ne izlazite na kišu, ne jedite jagode i zelenu salatu!" Ćutanje, pa panika: Kako su građani Jugoslavije tek petog dana upozoreni na nuklearnu katastrofu u Černobilju
Blic pre 34 minutajoš 44 povezane
Ipak slede pregovori? Aragči došao u Pakistan! SAD i Izrael ratom spasli vlast u Iranu? Bili pred kolapsom zbog pobune, računaju da će Tramp odustati od blokade
Kurir pre 9 minutajoš 108 povezanih
(Foto, video) Pucnji odjekuju, Tramp pada na pod! Novo oglašavanje posle pucnjave, napadač sačmaricom hteo da pobije celu vladu?! Svi bruje o Melanijinoj reakciji, gosti krali flaše i nastavljali da jedu
Blic pre 1 satjoš 88 povezanih
Jokiću je neko ukrao gaće posle poraza od Minesote! Da, dobro ste pročitali... Srbin ostao bez donjeg veša, evo šta ga je zateklo u svlačionici!
Kurir pre 9 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 5 satijoš 27 povezanih