Povezane vesti
Pamtimo ga kao smotanog Racu koji uprkos svemu uspeva da smuva Branku Katić u "Anđelima": Ovako danas izgleda (FOTO)
Nova pre 1 dan
Svi pamtimo kultni film "Mi nismo anđeli" i čuvenog, smotanog štrebera Racu. Njegova romansa sa Brankom Katić, koja ga je na kraju filma ipak "smuvala", bila je mnogim gledaocima čak simpatičnija i od ljubavi glavnih aktera. Ova legendarna uloga je… »
Evo kako izgleda Raća iz "Mi nismo anđeli" 30 godina kasnije: Igrao u hit serijama, a danas je otac petoro dece
Mondo pre 1 dan
Svi pamtimo kultni film "Mi nismo anđeli" i čuvenog, smotanog štrebera Racu. Njegova romansa sa Brankom Katić, koja ga je na kraju filma ipak "smuvala", bila je mnogim gledaocima čak simpatičnija i od ljubavi glavnih aktera. Ova legendarna uloga je… »
Sećate se smotanog Race iz filma "Mi nismo anđeli"? Smuvao je Branku Katić, a danas izgleda skroz drugačije (foto)
Blic pre 1 dan
O njegovoj romansi sa Brankom Katić i danas se priča Danas potpuno neprepoznatljiv, Žirović je ostvario više od 20 filmskih i TV uloga Svi pamtimo kultni film "Mi nismo anđeli" i čuvenog, smotanog štrebera Racu. Njegova romansa sa Brankom Katić, koja ga… »
Vesti dana »
Zelenski optužio Rusiju za nuklearni terorizam na godišnjicu Černobilja
Nova pre 1 satjoš 44 povezane
Ko je muškarac koji je pucao u "Hiltonu" tokom večere u Vašingtonu
RTS pre 9 minutajoš 108 povezanih
Bliska saradnja Velike Britanije i američkih službi zbog posete Čarlsa Trećeg
Politika pre 54 minutajoš 88 povezanih