Povezane vesti
"Kejti Peri mi je pred svima na rođendanu skinula pantalone": Šok optužbe manekena iz spota čuvene pevačice
Nova pre 21 dana
Džoš Klos, maneken koji se uz Kejti Peri pojavio u spotu za pesmu "Teenage Dream", kaže da je godinama nosio "tihu traumu" nakon što mu je pop zvezda navodno bez pristanka svukla pantalone i donji veš na jednoj zabavi pre gotovo 14 godina, otkrivši tako… »
"Kejti Peri mi je pred svima na rođendanu skinula gaće" Šok-optužbe manekena iz spota čuvene pevačice: "Pokazala im je moj…
Kurir pre 21 dana
Džoš Klos, maneken koji se uz Kejti Peri pojavio u spotu za pesmu "Teenage Dream", kaže da je godinama nosio "tihu traumu" nakon što mu je pop zvezda navodno bez pristanka svukla pantalone i donji veš na jednoj zabavi pre gotovo 14 godina, otkrivši tako… »
Vesti dana »
Pronađen automobil za koji se sumnja da je korišćen za transport ubijenog na Senjaku
Nova pre 16 minutajoš 44 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Sutra mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Mreže gore zbog pobedničke pesme "Bangaranga" na Evroviziji: Srbi je uporedili sa velikim hitom grupe Tap 011 - poslušajte i uporedite
Blic pre 15 minutajoš 68 povezanih