Povezane vesti

"Familija mi se podsmevala, bio sam devijantan": Boki 13 nikad iskrenije o porodici: Pomagao im, a oni su mu okretali leđa

"Familija mi se podsmevala, bio sam devijantan": Boki 13 nikad iskrenije o porodici: Pomagao im, a oni su mu okretali leđa

Blic pre 22 sata
Boki 13 otvoreno priča o traumama iz detinjstva i podsmehu porodice i prijatelja Otkrio je da je mnogima pomogao, iako nisu bili fer prema njemu Čuveni šoumen Boki 13, progovorio je o svom odrastanju i traumama sa kojima se susretao, te je otkrio da mu… »
"U mojoj porodici sam ja najdevijantniji" Boki 13 o odrastanju, roditeljima i torturi koju je trpeo: Bio sam predmet podsmeha…

"U mojoj porodici sam ja najdevijantniji" Boki 13 o odrastanju, roditeljima i torturi koju je trpeo: Bio sam predmet podsmeha…

Kurir pre 23 sata
Boki 13 progovorio je nedavno o svom privatnom životu, porodici i prijateljima. Makedonski šoumen nikada nije krio koliko je vezan za majku, a sada je otkrio da je pred ocem imao tajne. - Mi smo imali različite poglede. Nikad u životu pred majkom nisam… »
"U mojoj porodici sam ja najdevijantniji" Boki o odrastanju i torturi koju je trpeo "Bio sam predmet podmseha"

"U mojoj porodici sam ja najdevijantniji" Boki o odrastanju i torturi koju je trpeo "Bio sam predmet podmseha"

Telegraf pre 22 sata
Boki 13 nedavno je otvorio dušu, pa se dotakao posla i privatnog života. Opšte poznato je da je makedonski šoumen blizak sa majkom, dok je, kako je priznao od oca krio tajne. - Mi smo imali različite poglede. Nikad u životu pred majkom nisam imao ni… »

Vesti dana »