Повезане вести

"Ставио сам тачку на све то" Брат Марије Шерифовић проговорио о свему, па шокирао: "Не певам већ пет година"

"Ставио сам тачку на све то" Брат Марије Шерифовић проговорио о свему, па шокирао: "Не певам већ пет година"

Блиц пре 1 дан
Данијел тврди да за сада нема намеру да се бави више певањем До недавно је уживао са породицом на Балију Брат певачице Марије Шерифовић, Данијел Павловић, проговорио је о својој највећој интими и послу, те је открио да већ пет… »
"Ставио сам тачку на то!" Брат Марије Шерифовић брутално искрен - баталио певање, ево чиме се сада бави

"Ставио сам тачку на то!" Брат Марије Шерифовић брутално искрен - баталио певање, ево чиме се сада бави

Телеграф пре 1 дан
Брат певачице Марије Шерифовић, Данијел Павловић, ког смо гледали у "Операцији тријумф", проговорио је о својој највећој интими, али и послу, те је открио да већ пет година не пева активно. - Не певам већ пет година. Радим песме… »
"Прешао сам игрицу и ставио тачку" Данијел Павловић открио зашто се повукао из јавности, па проговорио о приватном животу…

"Прешао сам игрицу и ставио тачку" Данијел Павловић открио зашто се повукао из јавности, па проговорио о приватном животу…

Курир пре 1 дан
Данијел Павловић је на естраду дошао као учесник " Операције Тријумф". Брат по оцу Марије Шерифовић годинама се бавио певањем, а већ извесно време је ван сцене. Посветио се ауторском раду и сарађује с многим певачима. Он се дуго… »

Вести дана »