Povezane vesti
"Porodica me se odrekla zbog tebe!" Obezbeđenje opkolilo Maju i Asmina, nastao totalni haos u Eliti
Telegraf 25.04.2026
Odnos Maje Marinković i Asmina Durdžića postaje turbulentniji iz dana u dan, a ni ovaj put tokom žestokog sukoba nisu štedeli reči. Maja je na kraju završila u suzama, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti da ne dođe do fizičkog kontakta. - Ako… »
"Porodica me se odrekla zbog tebe, sramota me je" Maja i Asmin u žestokom sukobu, ona zajecala iz sveg glasa: Obezbeđenje ih…
Blic 25.04.2026
Maja je izrazila nezadovoljstvo Asminovim ponašanjem, a rasprava je dovela do njenih suza. Maja je optužila Asmina da namerno želi konfliktnu situaciju i da igra ulogu žrtve. Odnos Maje Marinković i Asmina Durdžića postaje turbulentniji iz dana u dan, a… »
"Porodica me se odrekla zbog tebe" Obezbeđenje opkolilo Maju i Asmina, dešava se pravi haos: Ponašaš se kao mali Bilal
Kurir 25.04.2026
Odnos Maje Marinković i Asmina Durdžića postaje turbulentniji iz dana u dan, a ni ovaj put tokom žestokog sukoba nisu štedeli reči. Maja je na kraju završila u suzama, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti da ne dođe do fizičkog kontakta. - Ako… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 44 povezane
Marta Kos otkazala posetu Srbiji; Vučić: Važnije šta će biti 16. septembra
RTS pre 1 satjoš 42 povezane
Studente pozivaju na informativni razgovor u policiji zbog najave sutrašnjeg protesta u Nišu
Jug press pre 3 satajoš 18 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 5 satijoš 6 povezanih
On je to smeo da radi, a njoj je branio 42 godine: Lazar se oženio Anicom, a ovo je zahtevao od bivše supruge
Telegraf pre 46 minutajoš 21 povezana