Povezane vesti

"Nikad mi nije dosta Grenlanda": Danski kralj Frederik X proveo nekoliko dana sa elitnom Sirius patrolom

"Nikad mi nije dosta Grenlanda": Danski kralj Frederik X proveo nekoliko dana sa elitnom Sirius patrolom

Euronews pre 14 sati
Danski kralj Frederik X boravio je ove nedelje na Grenlandu, gde je proveo nekoliko dana vozeći se sankama sa psećom zapregom elitne Sirijus patrole. Kako je saopštila danas danska kraljevska porodica, kralj je bio na putu od ponedeljka do četvrtka, a… »
Kralj Frederik X vozio pseće sanke na Grenlandu sa specijalcima: Jasna poruka za Trampa

Kralj Frederik X vozio pseće sanke na Grenlandu sa specijalcima: Jasna poruka za Trampa

Telegraf pre 15 sati
Danski kralj Frederik X boravio je ove nedelje na Grenlandu, gde je proveo nekoliko dana vozeći se sankama sa psećom zapregom elitne Sirijus patrole. Kako je saopštila danska kraljevska porodica, kralj je bio na putu od ponedeljka do četvrtka, a poseta… »
Jasna poruka Trampu: Danski kralj prešao Grenland u psećim sankama! "Nikad mi nije dosta Grenlanda" (foto)

Jasna poruka Trampu: Danski kralj prešao Grenland u psećim sankama! "Nikad mi nije dosta Grenlanda" (foto)

Kurir pre 16 sati
Danski kralj Frederik X otputovao je na Grenland sa zapregom psećih sanki, saopštila je večeras Kraljevska palata. Proveo je nekoliko dana sa Sirijus patrolom sanki, navodi se u saopštenju palate. „Nikad mi nije dosta Grenlanda“, citirala je palata… »
Danski kralj prešao Grenland u psećim sankama: Da li je to poruka Trampu?

Danski kralj prešao Grenland u psećim sankama: Da li je to poruka Trampu?

Večernje novosti pre 16 sati
DANSKI kralj Frederik X obišao je Grenland sa zapregom pasjih sanki, objavila je večeras Kraljevska palata. Foto: Printskrin/X/Orla Joelsen Proveo je nekoliko dana sa Sirijus patrolom sanki, navodi se u saopštenju palate. - Nikad mi nije dosta Grenlanda… »

Vesti dana »