Povezane vesti

Neočekivana objava na nalogu Kana Džinovića: Majka ga nije zvala na venčanje s milionerom, sad pokazao koga podržava

Neočekivana objava na nalogu Kana Džinovića: Majka ga nije zvala na venčanje s milionerom, sad pokazao koga podržava

Mondo pre 1 sat
Melina Arnold, ranije Galić, javnosti poznata kao Melina Džinović, prethodnog vikenda izgovorila je sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji s novim partnerom Džefrijem Polom Arnoldom u Kneževini Monako. Domaći a i svetski mediji su brujali o glamuroznom… »
Oglasio se Kan Džinović nakon što mu se majka udala za milionera! U jeku priča o glamuroznom venčanju u Monaku jasno stavio do…

Oglasio se Kan Džinović nakon što mu se majka udala za milionera! U jeku priča o glamuroznom venčanju u Monaku jasno stavio do…

Kurir pre 3 sata
Melina Arnold, ranije Galić, javnosti poznata kao Melina Džinović, prethodnog vikenda izgovorila je sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji s novim partnerom Džefrijem Polom Arnoldom u Kneževini Monako. Domaći a i svetski mediji su brujali o glamuroznom… »
Oglasio se sin Meline Džinović nakon što se udala za milionera: Evo koga je podržao na mrežama, poslao je jasnu poruku

Oglasio se sin Meline Džinović nakon što se udala za milionera: Evo koga je podržao na mrežama, poslao je jasnu poruku

Blic pre 3 sata
Melina Džinović se udala za milijardera Džefrija Arnolda u Monaku Umesto venčanja majke, Kan slavi trijumf boksera Veljka Ražnatovića u Moskvi Melina Džinović prošle nedelje izgovorila je sudbonosno "da" bogatom milioneru Džefriju Polu Arnoldu u Monaku… »
Prva objava Kana Džinovića nakon što mu se majka udala za milionera: Poslao moćnu poruku bez ijedne reči

Prva objava Kana Džinovića nakon što mu se majka udala za milionera: Poslao moćnu poruku bez ijedne reči

Telegraf pre 4 sati
Melina Džinović se prošle nedelje udala u Monaku za milionera Džefrija Pola Arnolda. Na njenom venčanju bila je prisutna ćerka dok je sin Kan ost5ao u Beogradu sa ocem, te ne podržava majčinu odluku. Kan je od samog početka ostao suzdržan povodom cele… »
Đina sa ocem u lošim odnosima, a sa majkom fascinirana: Nakon Melinine selidbe navodila "Moja majka je..."

Đina sa ocem u lošim odnosima, a sa majkom fascinirana: Nakon Melinine selidbe navodila "Moja majka je..."

Telegraf pre 5 sati
Odnos influenserke Đine Džinović i njene majke Meline Džinović u poslednje vreme intrigira javnost, posebno nakon Melininog razvoda. Melina je okrenula novi list posle razlaza od Haris, odselila se iz Srbije i proteklog vikenda se udala za engleskotg… »
"Moja majka je sveto biće" Haris je precrtao ćerku za sva vremena, a ona ne krije koliko je fascinirana Melinom: "Niko ne voli…

"Moja majka je sveto biće" Haris je precrtao ćerku za sva vremena, a ona ne krije koliko je fascinirana Melinom: "Niko ne voli…

Blic pre 6 sati
Melina se preselila u Monako i započela novi život, a nedavno se udala za imućnog Britanca Džefrija. Đina pruža emotivnu podršku majci, javno ističući značaj ljubavi prema majkama. O odnosu mlade influenserke Đine Džinović i njene majke, modne dizajnerke… »

Vesti dana »