Povezane vesti

Evo šta je dečak (6) iz Niša radio dok je trajala potraga: Oglasio se vlasnik hostela u kom je pronađen

Evo šta je dečak (6) iz Niša radio dok je trajala potraga: Oglasio se vlasnik hostela u kom je pronađen

Mondo pre 1 sat
Šestogodišnji dečak iz Niša koji je nestao sinoć u Ulici Babičkih odreda, pronađen je u obližnjem hostelu nakon što su gosti čuli galamu i pozvali policiju. Dečak je iz kuće u kojoj živi sa porodicom izašao na ulicu bos i u pidžami sinoć oko 20.30 časova… »
Evo gde je bio dečak iz Niša zbog kog je aktiviran alarm „pronađi me” Ugostitelj, koji je čuo galamu, otkrio šta je…

Evo gde je bio dečak iz Niša zbog kog je aktiviran alarm „pronađi me” Ugostitelj, koji je čuo galamu, otkrio šta je…

Dnevnik pre 54 minuta
Šestogodišnji dečak iz Niša koji je nestao sinoć u Ulici Babičkih odreda pronađen je u obližnjem hostelu nakon što su gosti čuli galamu i pozvali policiju, saznaje "Blic". Dečak je iz kuće u kojoj živi sa porodicom izašao na ulicu bos i u pidžami sinoć… »
Otkriveno šta je dečak (6) iz Niša radio dva i po sata van kuće! Oglasio se vlasnik hostela u kom je pronađen

Otkriveno šta je dečak (6) iz Niša radio dva i po sata van kuće! Oglasio se vlasnik hostela u kom je pronađen

Telegraf pre 1 sat
Aktiviran sistem "Pronađi me" Šestogodišnji dečak iz Niša koji je nestao sinoć u Ulici Babičkih odreda, pronađen je u obližnjem hostelu nakon što su gosti čuli galamu i pozvali policiju, saznaje "Blic". Dečak je iz kuće u kojoj živi sa porodicom izašao… »
Šestogodišnji dečak pronađen u hostelu, sedeo i plakao

Šestogodišnji dečak pronađen u hostelu, sedeo i plakao

Jugmedia pre 1 sat
Šestogodišnji dečak koji je sinoć nestao u Nišu posle skoro tročasovne potrage u kojoj su osim policije, Žandarmerije i Gorske službe učestvovali i građani, pronađen je u jednom hostelu u Ulici Babičkog odreda gde i živi. Tokom pretrage kuća na trasi… »
Evo šta je nestali dečak (6) radio dva i po sata van kuće. Oglasio se vlasnik hostela u kom je pronađen za "Blic": "Crtao je i…

Evo šta je nestali dečak (6) radio dva i po sata van kuće. Oglasio se vlasnik hostela u kom je pronađen za "Blic": "Crtao je i…

Blic pre 1 sat
Policija je odmah aktivirala alarm preko sistema 'Pronađi me' i uključila Gorsku službu spasavanja u potragu Snimci potrage i nadzorna kamera pokazali su kako se dečak kreće ulicom Šestogodišnji dečak iz Niša koji je nestao sinoć u Ulici Babičkih odreda… »
Evo gde je pronađen nestali šestogodišnjak: Tražila ga cela zemlja, on sedeo u hostelu

Evo gde je pronađen nestali šestogodišnjak: Tražila ga cela zemlja, on sedeo u hostelu

Rešetka pre 2 sata
Šestogodišnji dečak koji je sinoć nestao u Nišu, pronađen je nakon skoro tročasovne potrage u kojoj su, pored policije, učestvovali i pripadnici Žandarmerije, Gorske službe spasavanja, kao i brojni građani. Kako prenose mediji, dečak je pronađen u jednom… »
DRAMA U NIŠU IMA SREĆAN KRAJ: Tražila ga cela Srbija, dečak (6) pronađen u hostelu, sedeo je i plakao – neverovatno da ga niko…

DRAMA U NIŠU IMA SREĆAN KRAJ: Tražila ga cela Srbija, dečak (6) pronađen u hostelu, sedeo je i plakao – neverovatno da ga niko…

Glas juga pre 4 sati
Dečak je pronađen u jednom hostelu u Ulici Babičkog odreda, nedaleko od mesta gde živi. Kako saznajemo, tokom pretrage objekata na trasi mogućeg kretanja deteta, koju su zabeležile nadzorne kamere, policija je ušla i u pomenuti hostel, gde je mališan i… »

Nova pre 4 sati
Šestogodišnji dečak koji je sinoć nestao u Nišu posle skoro tročasovne potrage u kojoj su osim policije, Žandarmerije i Gorske službe učestvovali i građani, pronađen je u jednom hostelu u iUlici Babičkog odreda gde i živi. Kako saznajemo, tokom pretrage… »
Otkriveno gde je pronađen nestali dečak (6) iz Niša. Policija ga ovde zatekla uplakanog: "Ušao je sam i sve vreme bio unutra"…

Otkriveno gde je pronađen nestali dečak (6) iz Niša. Policija ga ovde zatekla uplakanog: "Ušao je sam i sve vreme bio unutra"…

Blic pre 4 sati
U potrazi su učestvovali policija, Žandarmerija, Gorska služba spasavanja i građani Dečak je pronađen u hostelu u Ulici Babičkog odreda gde živi, bio je uplakan ali nepovređen Dečak (6), koji je sinoć nestao u Nišu, nakon gotovo tročasovne potrage u… »

Vesti dana »