Povezane vesti
"Bebica nije psihopata, ona je luđa" Zadrugarka dala ljuti sud: Ovo je poručila njima "On mi nije vređao decu"
Telegraf pre 16 dana
Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić bili su na tapeti u rijalitiju "Elita 9". Ponovo se na stub srama našao Bebica zbog toga što je oprostio Teodori. Sada je oboje komentarisala Milena Kačavenda. - Bebica i ja smo imali sukobe zbog Teodore, ali par… »
"Bebica nije psihopata, ona je luđa" Zadrugarka dala svoj ljuti sud: "On mi nije vređao decu"
Blic pre 16 dana
Milena Kačavenda je jasno naglasila da Bebica nije vređao njenu decu, ali da su imali žestoke sukobe. Između Teodore i Bebice izbila je svađa zbog intimnih odnosa i međusobnih optužbi. Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić bili su na tapeti u rijalitiju… »
Vesti dana »
Uživo: Pratite prvo polufinale Evrovizije 2026. Lavina zatvorila takmičarski deo večeri, čekaju se rezultati glasanja
Euronews pre 5 minutajoš 27 povezanih
Polufinale Evrovizije, Srbija nastupa: Bivša učesnica "Zvezda Granda" zapalila evrovizijsku scenu
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane
Gitarista Lavine Andrija Cvetanović: Hladni smo i pribrani pred nastup na Evroviziji
Euronews pre 2 satajoš 40 povezanih
"Ovo postaje sve čudnije" Sednica Skupštine Srbije - poslanici vlasti izglasali predlog opozicije, evo šta je ona radila: "Imamo još jednu novinu u radu" (video)
Blic pre 5 minutajoš 92 povezane
Bećirović u UN o značaju OHR za očuvanje BiH, replike s predstavnicima Srbije i Hrvatske
Beta pre 2 satajoš 23 povezane