Povezane vesti

Kad niko drugi nije hteo: Komesar za sudije sam sebe suspendovao

Kad niko drugi nije hteo: Komesar za sudije sam sebe suspendovao

Sport klub pre 21 dana
Iz Italije neretko stižu i neke neverovatne vesti koje su u vezi sa fudbalom, a nova dolazi od gospodina Đanluke Rokija. Radi se o komesaru za sudije za italijansku Seriju A i Seriju B. On je trenutno pod velikim pritiskom i protiv njega se vodi istraga… »
Delegat sudija suspendovao sam sebe

Delegat sudija suspendovao sam sebe

Politika pre 21 dana
Nekadašnji međunarodni arbitar nalazi se pod istragom za „saučesništvo u sportskoj prevari” tokom sezone 2024/25. Delegat sudija u najvišem rangu italijanskog fudbala Đanluka Roki suspendovao je sam sebe nakon pokretanja istrage zbog sumnje na sportsku… »
Delegat fudbalskih sudija u Italiji suspendovao samog sebe: Pokrenuta istraga zbog sumnje na sportsku prevaru

Delegat fudbalskih sudija u Italiji suspendovao samog sebe: Pokrenuta istraga zbog sumnje na sportsku prevaru

Nedeljnik pre 21 dana
Delegat sudija u najvišem rangu italijanskog fudbala Đanluka Roki suspendovao je sam sebe nakon pokretanja istrage zbog sumnje na sportsku prevaru. Prema navodima italijanske agencije AGI, nekadašnji međunarodni arbitar nalazi se pod istragom za… »
Roki suspendovao sam sebe - ne jenjava bura u Seriji A

Roki suspendovao sam sebe - ne jenjava bura u Seriji A

B92 pre 21 dana
Vanredno je u italijanskom fudbalu koji je još u fazi oporavka od eliminacije reprezentacije u baražu za Mundijal. Seriju A potresa skandal koji se, istina, po obimu ne može meriti sa čuvenim "kalčopolijem", još uvek ne, ali baca novu senku na… »
Skandal trese Seriju A: Đanluka Roki pod istragom zbog sportske prevare i pritiska na VAR

Skandal trese Seriju A: Đanluka Roki pod istragom zbog sportske prevare i pritiska na VAR

Telegraf pre 22 dana
Šef sudija za Seriju A i Seriju B, proslavljeni italijanski arbitar Đanluka Roki, nalazi se pod istragom javnog tužilaštva u Milanu zbog sumnje na saučesništvo u sportskoj prevari, prenose italijanski mediji. Istragu, koja je fokusirana na prvenstvo… »
Novi ''Kalčopoli'' u Italiji? Za početak, Roki se povukao i najavio da će se vratiti ''još jači'!

Novi ''Kalčopoli'' u Italiji? Za početak, Roki se povukao i najavio da će se vratiti ''još jači'!

Sportske.net pre 22 dana
Italijanski sportski mediji danas na svojim naslovnim stranama u prvom planu imaju istragu nove afere u tamošnjem fudbalu. Naime, prvi čovek Sudijske komisije Đanluka Roki pod čijom ingerencijom su arbitri iz Serije A i Serije B, nalazi se pod istragom u… »

Vesti dana »