Povezane vesti

"Sine, došla sam po blagoslov, idem da se zamonašim": Muzičar otvorio dušu o majci koja je postala monahinja

"Sine, došla sam po blagoslov, idem da se zamonašim": Muzičar otvorio dušu o majci koja je postala monahinja

Mondo pre 20 dana
Zoran Dašić Daša jednom prilikom prisetio se detinjstva i otkrio da se njegova majka još tada okrenula Bogu. - Kad je otac preminuo, brat i ja se oženili, majka je počela da ide u manastir Rakovica, prvo samo za vikend. U početku je pomagala onako kako… »
Majka našeg muzičara sahranjena pored patrijarha Pavla. Otkrio: "Pet dana je bila u komi, a onda je otvorila oči i ovo rekla"…

Majka našeg muzičara sahranjena pored patrijarha Pavla. Otkrio: "Pet dana je bila u komi, a onda je otvorila oči i ovo rekla"…

Blic pre 20 dana
Njen sin je opisao kako je majka polako ulazila u monaški život i ostala posvećena veri do kraja. Angelina je preminula posle pet dana kome, a u trenutku smrti nasmejala se i progovorila Majka Zorana Dašića Daše, osnivača grupe Legende, monahinja… »
Posle 5 dana kome otvorila oči nasmejana, rekla 2 reči i odmah preminula. Majka Daše iz Legendi počiva pored patrijarha Pavla…

Posle 5 dana kome otvorila oči nasmejana, rekla 2 reči i odmah preminula. Majka Daše iz Legendi počiva pored patrijarha Pavla…

Kurir pre 20 dana
Majka Zorana Dašića Daše, osnivača grupe Legende - monahinja Angelina Dašić, koju je pokojni patrijarh Pavle zamonašio 1990. u manastiru Rakovica u Beogradu, preminula je 28. oktobra 2022. godine. Daša je jednom prilikom za Kurir otkrio kako je izgledao… »

Vesti dana »