Повезане вести

"Мелина ми је купила дечји дурбин, и то од мојих пара, а ја њој ауто од 100.000 евра", Џиновић о бившој жени и односу са…

"Мелина ми је купила дечји дурбин, и то од мојих пара, а ја њој ауто од 100.000 евра", Џиновић о бившој жени и односу са…

Блиц пре 1 дан
Истакао је да га Мелинина удаја није изненадила и да му је развод донео мир и лично олакшање. Џиновић је навео да су му односи са ћерком Ђином потпуно замрзнути и да више нема емоција у том односу. Фолк певач Харис Џиновић… »
Харис Џиновић не комуницира са ћерком: "Отишла је... Немам емоције више!" Па открио шта је са сином Каном

Харис Џиновић не комуницира са ћерком: "Отишла је... Немам емоције више!" Па открио шта је са сином Каном

Телеграф пре 1 дан
Певач Харис Џиновић изнео је у јавност многе информације о бившој жени Мелини, која се недавно удала за богаташа из Енглеске, Џефрија Арнолда. Дотакао се и односа са ћерком Ђином, који је и те како пољуљан откако се она… »
"Фали им даска у глави", Харис бесно о Мелини и одлуци да остави породицу: "Веровао сам да ћемо остати заједно"

"Фали им даска у глави", Харис бесно о Мелини и одлуци да остави породицу: "Веровао сам да ћемо остати заједно"

Телеграф пре 1 дан
Харис Џиновић је у свом стилу прокоментарисао венчање његове бивше супруге Мелине и имућног Енглеза. Певач је навео да Мелини "фали даска у глави", те је истакао да не разуме особе које "остављају породице". - Десио се један… »
"Мелини фали даска у глави" Харис Џиновић без пардона о бившој жени након њене удаје за Британца Џефрија: "Па-па…

"Мелини фали даска у глави" Харис Џиновић без пардона о бившој жени након њене удаје за Британца Џефрија: "Па-па…

Блиц пре 1 дан
Поручио је да живот иде даље и да вест о Мелининој свадби није за њега смак света. Џиновић је изјавио да воли кафане и спорт, не пуши, али повремено пије алкохол. Харис Џиновић је у свом стилу прокоментарисао недавну свадбу… »
"Ја њој ауто од 100.000, она мени дечији дурбин од 700 € од мојих пара": Харис спустио бившу због хвалисања новцем

"Ја њој ауто од 100.000, она мени дечији дурбин од 700 € од мојих пара": Харис спустио бившу због хвалисања новцем

Мондо пре 1 дан
Харис Џиновић недавно је први пут прокоментарисао своју бившу супругу Мелину која се поново удала. Подсетимо, она је рекла "да" британском милионеру Џефрију Полу Арнолду у Монаку, а славље се потом наставило у Италији. Мелина… »
"Мелини сам купио ауто од 100.000 €, она мени дечији дурбин од 700 € од мојих пара" Харис Џиновић искрено о свему, открио и…

"Мелини сам купио ауто од 100.000 €, она мени дечији дурбин од 700 € од мојих пара" Харис Џиновић искрено о свему, открио и…

Курир пре 1 дан
Венчање Мелине Арнолд, раније Галић и јавности познате као Мелине Џиновић, с Џефријем Полом Арнолдом у Кнежевини Монако била је тема број један у медијима целе претходне недеље. За све то време Мелинин бивши супруг Харис… »
"Мелини фали даска у глави" Ексклузивни интервју Хариса Џиновића, први после удаје бивше жене! Споменуо и лекове - Веровао…

"Мелини фали даска у глави" Ексклузивни интервју Хариса Џиновића, први после удаје бивше жене! Споменуо и лекове - Веровао…

Курир пре 1 дан
Венчање Мелине Арнолд, раније Галић и јавности познате као Мелине Џиновић, с Џефријем Полом Арнолдом у Кнежевини Монако била је тема број један у медијима целе претходне недеље. За све то време Мелинин бивши супруг Харис… »
Ексклузивно: Интервју Хариса Џиновића за Курир – у Старс специјалу, од 17.00

Мондо пре 1 дан
Музичка звезда Харис Џиновић у ексклузивном интервјуу за Курир о свему ономе што јавност данима препричава. Мала Цана која је у браку са 41 годину старијим певачем Андријом Бајићем, отворила душу о љубави која је шокирала… »

Курир пре 1 дан
Музичка звезда Харис Џиновић у ексклузивном интервјуу за Курир о свему ономе што јавност данима препричава. Мала Цана која је у браку са 41 годину старијим певачем Андријом Бајићем, отворила душу о љубави која је шокирала… »

Вести дана »