Povezane vesti
"Melina mi je kupila dečji durbin, i to od mojih para, a ja njoj auto od 100.000 evra", Džinović o bivšoj ženi i odnosu sa…
Blic pre 23 dana
Istakao je da ga Melinina udaja nije iznenadila i da mu je razvod doneo mir i lično olakšanje. Džinović je naveo da su mu odnosi sa ćerkom Đinom potpuno zamrznuti i da više nema emocija u tom odnosu. Folk pevač Haris Džinović izneo je u javnost mnogo… »
"Fali im daska u glavi", Haris besno o Melini i odluci da ostavi porodicu: "Verovao sam da ćemo ostati zajedno"
Telegraf pre 23 dana
Haris Džinović je u svom stilu prokomentarisao venčanje njegove bivše supruge Meline i imućnog Engleza. Pevač je naveo da Melini "fali daska u glavi", te je istakao da ne razume osobe koje "ostavljaju porodice". - Desio se jedan razvod. Razvode se ljudi… »
Haris Džinović ne komunicira sa ćerkom: "Otišla je... Nemam emocije više!" Pa otkrio šta je sa sinom Kanom
Telegraf pre 23 dana
Pevač Haris Džinović izneo je u javnost mnoge informacije o bivšoj ženi Melini, koja se nedavno udala za bogataša iz Engleske, Džefrija Arnolda. Dotakao se i odnosa sa ćerkom Đinom, koji je i te kako poljuljan otkako se ona priklonila majci. - Nije me… »
"Melini fali daska u glavi" Haris Džinović bez pardona o bivšoj ženi nakon njene udaje za Britanca Džefrija: "Pa-pa…
Blic pre 23 dana
Poručio je da život ide dalje i da vest o Melininoj svadbi nije za njega smak sveta. Džinović je izjavio da voli kafane i sport, ne puši, ali povremeno pije alkohol. Haris Džinović je u svom stilu prokomentarisao nedavnu svadbu bivše supruge Meline… »
"Ja njoj auto od 100.000, ona meni dečiji durbin od 700 € od mojih para": Haris spustio bivšu zbog hvalisanja novcem
Mondo pre 23 dana
Haris Džinović nedavno je prvi put prokomentarisao svoju bivšu suprugu Melinu koja se ponovo udala. Podsetimo, ona je rekla "da" britanskom milioneru Džefriju Polu Arnoldu u Monaku, a slavlje se potom nastavilo u Italiji. Melina je helihopterom, nakon… »
"Melini sam kupio auto od 100.000 €, ona meni dečiji durbin od 700 € od mojih para" Haris Džinović iskreno o svemu, otkrio i…
Kurir pre 23 dana
Venčanje Meline Arnold, ranije Galić i javnosti poznate kao Meline Džinović, s Džefrijem Polom Arnoldom u Kneževini Monako bila je tema broj jedan u medijima cele prethodne nedelje. Za sve to vreme Melinin bivši suprug Haris Džinović nije hteo da to… »
"Melini fali daska u glavi" Ekskluzivni intervju Harisa Džinovića, prvi posle udaje bivše žene! Spomenuo i lekove - Verovao…
Kurir pre 23 dana
Venčanje Meline Arnold, ranije Galić i javnosti poznate kao Meline Džinović, s Džefrijem Polom Arnoldom u Kneževini Monako bila je tema broj jedan u medijima cele prethodne nedelje. Za sve to vreme Melinin bivši suprug Haris Džinović nije hteo da to… »
Ekskluzivno: Intervju Harisa Džinovića za Kurir – u Stars specijalu, od 17.00
Mondo pre 23 dana
Muzička zvezda Haris Džinović u ekskluzivnom intervjuu za Kurir o svemu onome što javnost danima prepričava. Mala Cana koja je u braku sa 41 godinu starijim pevačem Andrijom Bajićem, otvorila dušu o ljubavi koja je šokirala javnost. Harmonikaš… »
Ekskluzivno: Intervju Harisa Džinovića za Kurir – u Stars specijalu, od 17.00
Kurir pre 23 dana
Muzička zvezda Haris Džinović u ekskluzivnom intervjuu za Kurir o svemu onome što javnost danima prepričava. Mala Cana koja je u braku sa 41 godinu starijim pevačem Andrijom Bajićem, otvorila dušu o ljubavi koja je šokirala javnost. Harmonikaš… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 20. maj: Umro Kristofer Kolumbo, Tomislav Nikolić proglasio pobedu na predsedničkim izborima...
N1 Info pre 39 minutajoš 2 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Veliko rusko testiranje nuklearne trijade; Zelenski odobrio dugoročne udare na Rusiju
RTV pre 19 minutajoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB Iransko-američki ples na ivici noža; primirje u Libanu mrtvo slovo na papiru
RTV pre 9 minutajoš 1 povezana