Повезане вести

"Од малих ногу била је ђаво и просечан ђак" Комшије и наставница из школе о одрастању Тамаре Милутиновић: Била сам јако група…

"Од малих ногу била је ђаво и просечан ђак" Комшије и наставница из школе о одрастању Тамаре Милутиновић: Била сам јако група…

Курир пре 1 дан
У Рушњу, на само неколико километара од Београда одрасла је певачица Тамара Милутиновић. Каква је била као девојчица, а каква је данас говориле су њене комшије из родног места и наставница из школе. Своје прве "наступе" имала… »
(Видео) "Било је блато, а сада..." Ово је породична кућа Тамаре Милутиновић у Рушњу

(Видео) "Било је блато, а сада..." Ово је породична кућа Тамаре Милутиновић у Рушњу

Блиц пре 1 дан
Комшије се присећају доласка породице Милутиновић и како је тата говорио: "Нешо, ја не смем супругу да доведем, кад види ово како је, блато… Породиће се пре времена". Иако сада живи у центру града, Тамара често долази у свој… »
(Видео) "У почетку нисмо били за то" Тата Тамаре Милутиновић отворио душу о ћерки и то испред породичне куће у Рушњу

(Видео) "У почетку нисмо били за то" Тата Тамаре Милутиновић отворио душу о ћерки и то испред породичне куће у Рушњу

Блиц пре 1 дан
Отац Тамаре Милутиновић открива како је породица још одмалена препознала њен музички таленат. Отац искрено говори о изазовима када је Тамара напустила породични дом и о емоцијама породице у тренутку њеног уласка у музички свет… »
(Видео) „Била је ђаво, просечан ђак“ Наставница и комшије откривају детаље из живота Тамаре Милутиновић: „Још као мала, кад…

(Видео) „Била је ђаво, просечан ђак“ Наставница и комшије откривају детаље из живота Тамаре Милутиновић: „Још као мала, кад…

Блиц пре 1 дан
Наставница је описује као друштвену и упорну девојчицу: "Имала је свој циљ и није одустајала док га није остварила". Музички таленат није изненађење, јер је наследила љубав према песми од оца, којег комшије хвале: "Тата боље… »
(Видео) Како је девојчица из Рушња постала звезда Комшије и тата откривају ко је и каква је заиста Тамара Милутиновић…

(Видео) Како је девојчица из Рушња постала звезда Комшије и тата откривају ко је и каква је заиста Тамара Милутиновић…

Блиц пре 1 дан
Сазнаћете како је Тамара Милутиновић расла у сложном комшилуку уз подршку породице, што ју је обликовало као особу и уметницу. Комшије и најближи говоре о њеном детињству, сновима и таленту: "Још као мала шетала је са… »

Вести дана »