Povezane vesti
Vanvremenski hit Bajaga nije izveo sa bendom Čuvenu pesmu iz filma odsvirao je sa ovom legendarnom grupom, ovo mnogi nisu znali…
Blic pre 24 dana
Pesma 'Moji drugovi' i nakon 30 godina ostaje simbol prijateljstva i odlazaka 'Ljudi odlaze – stalno odlaze i nikome nije drago', ističe Bajaga za BBC Skoro tri decenije nakon što je pesma "Moji drugovi" postala simbol prijateljstva i nostalgije, Momčilo… »
Ovaj vanvremenski hit Bajaga nije snimio sa Instruktorima: Čuvenu pesmu iz filma odsvirao je sa legendarnom grupom
Mondo pre 24 dana
U kafani Bojana Maljević, Zoran Cvijanović, Svetozar Cvetković i Branislav Lečić za stolom, a Bajaga sa gitarom. Prošlo je gotovo 30 godina od kada je ova ekipa snimala film "Ni na nebu ni na zemlji", a Bajaga napisao "Moje drugove". U toj jednoj pesmi i… »
Vanvremenski hit Bajaga nije izveo sa svojim bendom! Momčilo Bajagić čuvenu pesmu iz filma odsvirao je sa ovom legendarnom…
Kurir pre 24 dana
U kafani Bojana Maljević, Zoran Cvijanović, Svetozar Cvetković i Branislav Lečić za stolom, a Bajaga sa gitarom. Prošlo je gotovo 30 godina od kada je ova ekipa snimala film "Ni na nebu ni na zemlji", a Bajaga napisao "Moje drugove". U toj jednoj pesmi i… »
Vesti dana »
Ispred crkve okupio se veliki broj vernika. Pojas Presvete Bogorodice dočekan u Vaznesenjskoj crkvi u Beogradu (video)
Dnevnik pre 13 minutajoš 33 povezane
Usvojene izmene zakona o izboru predsednika Republike, lokalnim izborima, izboru narodnih poslanika i o Ustavnom sudu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 28 povezanih
Protest u Gračanici zbog hapšenja: Privedenim Srbima određeno zadržavanje do 48 sati
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Putin i Si u Deklaraciji: U svetu su u porastu negativne neokolonijalne tendencije
NIN pre 4 satijoš 44 povezane
Saša Obradović otkrio koji segment igre Zvezda mora značajno da popravi
Danas pre 1 satjoš 45 povezanih