Povezane vesti
Vanvremenski hit Bajaga nije izveo sa bendom Čuvenu pesmu iz filma odsvirao je sa ovom legendarnom grupom, ovo mnogi nisu znali…
Blic 26.04.2026
Pesma 'Moji drugovi' i nakon 30 godina ostaje simbol prijateljstva i odlazaka 'Ljudi odlaze – stalno odlaze i nikome nije drago', ističe Bajaga za BBC Skoro tri decenije nakon što je pesma "Moji drugovi" postala simbol prijateljstva i nostalgije, Momčilo… »
Ovaj vanvremenski hit Bajaga nije snimio sa Instruktorima: Čuvenu pesmu iz filma odsvirao je sa legendarnom grupom
Mondo 26.04.2026
U kafani Bojana Maljević, Zoran Cvijanović, Svetozar Cvetković i Branislav Lečić za stolom, a Bajaga sa gitarom. Prošlo je gotovo 30 godina od kada je ova ekipa snimala film "Ni na nebu ni na zemlji", a Bajaga napisao "Moje drugove". U toj jednoj pesmi i… »
Vanvremenski hit Bajaga nije izveo sa svojim bendom! Momčilo Bajagić čuvenu pesmu iz filma odsvirao je sa ovom legendarnom…
Kurir 26.04.2026
U kafani Bojana Maljević, Zoran Cvijanović, Svetozar Cvetković i Branislav Lečić za stolom, a Bajaga sa gitarom. Prošlo je gotovo 30 godina od kada je ova ekipa snimala film "Ni na nebu ni na zemlji", a Bajaga napisao "Moje drugove". U toj jednoj pesmi i… »
Vesti dana »
Pretio ženi da će zapaliti nju i kuću, izgoreo deo porodičnog doma
Jugmedia pre 4 satijoš 1 povezana
„Sine, kad ćeš ga dati, ako ne sad“: Rade Bogdanović u svom stilu o remiju Bosne i Hercegovine na Mundijalu
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Srbija u Savetu bezbednosti UN tražila da preuzme deo funkcija haškog Mehanizma
Danas pre 6 satijoš 1 povezana